Вистава Freedom Ballet "ШАФА" у Вінниці

Вистава Freedom Ballet "ШАФА" у Вінниці

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Ви любите підглядати? Що, якщо вам запропонують зазирнути в замкову щілину загадкової Шафи, яка зберігає чужі таємниці та особисті історії? А що, якщо раптом виявиться, що, підглядаючи за іншими, ви раптом побачили самого себе? Що ви відчуєте, якщо, спостерігаючи за тим, що відбувається, підглянете власні секрети, страхи, одкровення, спогади і мрії про нездійснене?

Вистава Freedom Ballet "ШАФА" у Вінниці відбудеться7 квітня о 18:00 у театрі Садовського!

Балет Олени Коляденко «Freedom Ballet» представляє свій захоплюючий спектакль під назвою «Шафа»

Кожен їхній рух зачаровує з першої секунди, кожен їхній вихід на сцену – це не просто танець: це життя, сповнене інтриг, пристрасті, драматургії, імпровізації, любові та краси. Це до біса емоційно, до міри саркастично, стильно, сучасно і приголомшливо відверто.

Freedom Ballet. Танцювальна вистава Шафа

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА ВИСТАВУ "ШАФА" ВІД ОЛЕНИ КОЛЯДЕНКО І FREEDOM BALLET?

1. Ця чарівна вистава захоплює з перших секунд, щойно в залі з'являються артисти.
2. Драматичні діалоги змінюються трагічним танго.
3. Рухи танцюристів зачаровують своєю екстравагантністю та гармонійністю.

Назва Freedom Ballet давно стала світовим ім'ям. За 15 років цей колектив сформував значний послужний список. Більше 5 тисяч танцювально-театральних авторських шоу, гастрольні тури з аншлагами по десяткам країн, яскрава участь у кращих телевізійних проектах, зйомки в безлічі кліпів знаменитих артистів...

Логічно, що Freedom Ballet був і залишається лідером серед танцювальних колективів країни. Тепер вони приготували для нас нову постановку під назвою "Шафа". Як завжди, кожен рух артистів зачаровує з першої секунди! А кожен вихід на сцену є не просто танцем, а цілим життям, наповненим пристрастю, інтригою, імпровізацією, драматургією, красою і любов'ю.

На сцені виступлять 14 танцюристів, які експериментують з музикою, пластикою і світлом. Артисти приміряють різні образи, перетворюючи на фарс будь-який ритуал. Вони втілюють незліченну кількість життів, ніколи не повторюються і будуть з вами максимально відверті. Мета такого експерименту – це пізнати себе так глибоко, щоб можна було легко обійтися без звичної маски.

А ось по-справжньому головним учасником їхнього експерименту стане глядач. Той, який влаштувався в комфортному залі, спрямувавши погляд на освітлену сцену. На вас чекає постановка без прикрас, сорому і ханжества. Буде цікаво!

Квитки: 790-2990 грн
Купуй квитки тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення