Вистава «Гудбай, Америка»

Вистава «Гудбай, Америка»

Арт-паб Beef Eater запрошує вінничан переглянути трагіфарсову виставу «Гудбай, Америка» від київського театру «Мутабор»!
Куратор проекту - Аліна Куковинець
Актори: Світлана Брагіна, Тетяна Кеуш, Ірина Бондаренко, Юрій Чеботарьов та Вадим Доценко
Тривалість встави 60 хвилин (у виставі ненормативна лексика)

Про виставу:
Чи ростуть вишні там, де під ними немає ґрунту? Чому ж молоді пагони так наполегливо хочуть бути, як чортополох, відірвані від своєї землі? - не про дерева, а про людей та їхні вчинки вистава "Goodbye, Америка!"
Трагіфарсово актори розкривають перед глядачем проблеми звичайної родини. Дія вистави розгортається в українському селі.
У баби Ніни свято - вдома всі онуки: Олена, що хоче податись до "МАскви", Костік, що ненавидить суржик і розмовляє виключно російською та наймолодша Уляна, що мріє співати в "Х- факторі". Проте довгоочікувана зустріч перетворюється на сімейний кошмар, адже порозумітися усім між собою виявляється не так вже й легко.
Онуків об’єднує тільки одна думка: "Треба їхати!" А чи в тому щастя? Адже, як відомо, від себе не втечеш! Від сімейних чвар відвертає на себе увагу місцевий алкоголік Сергій. Саме йому належить філософський вислів, що в нас таки "луччє", ніж десь там в Америці чи ще десь…
Вхід - 60 грн!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення