Вистава "Свідоцтво про життя" з Адою Роговцевою

Вистава "Свідоцтво про життя" з Адою Роговцевою

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

25 листопада в Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського відбудеться прем'єра вистави "Свідоцтво про життя" з Адою Роговцевою.

Про театр і людей театру - на мові театру. Публіцистичне уявлення по книзі легендарної актриси Ади Роговцевої. Кожен з артистів грає не просто роль, а цілу галерею незабутніх образів - реальних людей, знаменитих і невідомих. Щирість і витончений гумор авторського тексту зігрівають кожну сцену вистави.

Сюжет: Все наше життя пронизане свідоцтвами: про народження, про повну загальну середню освіту, про підвищення кваліфікації та чергове досягнення в кар'єрі і, нарешті, про смерть. Але чи є у вас свідчення про життя? Вона так швидко проходить, повз миготить стільки осіб, але в пам'яті залишаються лише деякі - найяскравіші, найулюбленіші ... Але це зовсім не означає, що прості перехожі не варті нашої уваги.
Життя воно теж грає свою роль. Про це і була написана книга Ади Роговцевої «Свідоцтво про життя», а пізніше поставлений спектакль. Купити квиток в театр можна онлайн, а після - задати питання, скільком людям ви не дали дограти?

Дуже часто ми судимо людей по їх успіхам: досяг певних висот - молодець, не досяг - не цікавий, але чи так це насправді? Ось візьмемо, наприклад, гардеробницю в театрі. Ну що за робота - скажуть скептики, про що з нею говорити? Але, уявіть собі, саме ця дівчина там може в потрібний час опинитися в потрібному місці і надати вам таку підтримку і допомогу, яку не чинив би ніхто інший.  Статична роль раптом виявиться головною для вас! Або ось прибиральниця, яка зазвичай залишається поза увагою, або пожежний - вони можуть не відзначатися в звичайному сенсі, не шокувати кар'єрними досягненнями, але потім вмить опинитися найнеобхіднішими, і їх вихід може бути вирішальним! Семеро людей, що грають книгу Ади Миколаївни - це просто люди з відомими і не дуже іменами, люди, які залишили в її долі слід. Вистава завдяки фото-і відеоархівів Ади Роговцевої проходить з відтінком якоїсь документальності. 

Актори: Ада Роговцева, Лариса Руснак, Ахтем Сеїтаблаєв, Ольга Атанасова, Олена Дудіч, Світлана Орличенко, Анастасія Кірєєва, Олексій Скляренко.

Вартість: 240-580 грн.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення