Виставка «Flora & Fauna. Fragment I. Flora. Female & Flower»

Виставка «Flora & Fauna. Fragment I. Flora. Female & Flower»

Всі анонси від: ІнтерШик

23 липня о 18.00 у арт-галереї «Арт-Шик» відкриється виставка художніх робіт, арт-колажів та арт-об`єктів Вікторії Позднякової. Назва експозиції: «Flora & Fauna. Fragment I. Flora. Female & Flower».
Виставка триватиме до 13 серпня!

Вікторія Позднякова народилася у Вінниці. Малювати почала з 7 років. У 1995 відбувається перша персональна виставка молодої художниці у Вінницькому літературно-меморіальному музеї М. М. Коцюбинського.
Вікторія вивчала гончарне мистецтво, петриківський розпис, гобелен і постійно вдосконалює свою техніку, створюючи нові роботи, які наповнені почуттям колористики, краси і гармонії.

Сьогодні, Вікторія Позднякова працює в техніці декоративний живопис, графіка, колажування, створює арт-панно та арт-об'єкти. Веде активну творчу діяльність, удосконалює свою майстерність. 
У роботах цієї виставки представлена основа жіночого образу в картинах та арт-об`єктах. Флористичні елементи, які асоціюють жіночність з природою, квітковими композиціями, поєднанні з пластикою ліній та створюють природню красу, гармонію та вишуканість. Дотик природи у поєднанні з природою жіночої краси.

Вхід вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення