Виставка графіки Анатолія Іванова

Виставка графіки Анатолія Іванова

19 грудня о 17:00 Регіональний центр сучасного мистецтва «Арт-Шик» та громадська організація «Центр «Культурна стратегія - ХХІ» презентують нову повномасштабну виставку вінницького художника-графіка Анатолія Іванова «Виявлення».
Основні напрямки творчості А. Іванова – оригінальна станкова графіка та живопис, близький до графіки, монохромний, позначений лінійним початком.
Нинішня виставка складається з живописних творів, написаних у різні роки. Це міські види, сакральна архітектура та природні мотиви, які ще жодного разу не демонструвались широкому загалу. Матеріал виставки неоднорідний. Багатопланова побудова та фрагментарність, цікавість до виключеного з природного середовища об’єкта, спрощена передача форм та майже абстрактна лінійність, рухлива й динамічна фактура дрібних мазків й декоративні поєднання великих кольорових площин, підвищена активність та звучність кольору зближують живопис А. Іванова з формальними пошуками художників межі ХІХ – ХХ ст. Пошуки ці продиктовані схожим прагненням автора за розмаїттям матеріального світу виявити його над чуттєвість та символічну наповненість.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення