"Планета у твоїх руках" - Виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

"Планета у твоїх руках" - Виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Всі анонси від: Вінницький обласний краєзнавчий музей

3 лютого 2022 р. в малій виставковій залі Вінницький обласний краєзнавчий музей відкрилась виставка творів декоративно-прикладного мистецтва, створених у рамках екологічної акції, започаткованої Дашівський навчально-реабілітаційний центр.

Вже кілька років заклад працює над реалізацією проєкту «Зелена школа – школа майбутнього», який включає різні напрями діяльності. Зокрема, вихованці Центру разом із своїми наставниками дарують нове життя старому одягу та речам (upcycling)♻️. На виставці презентовано лише невеличку частину зробленого – понад 50 композицій і панно. Окремі міні-експозиції присвячені подарункам до дня святого Валентина та до Великодня.

Автором ідеї проєкту є Алла Леонідівна Коваленко, директорка Центру, яка згуртувала навколо неї креативний колектив з активною громадською позицією.

Заклад є постійним учасником обласного мистецького фестивалю-конкурсу вчительської та учнівської творчості серед колективів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів «Дивоцвіти Вінницького краю» і у 2021 р. отримали почесне ІІ місце у номінації «виставкове мистецтво».

З 2014 р. Вінницький обласний краєзнавчий музей надає закладам - переможцям конкурсу можливість зробити виставку і познайомити з своїми творчими досягненнями широке коло вінничан і гостей міста.
  
Ми раді надати майданчик колективу Дашівського навчально-ребілітаційного центру, який демонструє відповідальне ставлення до екології планети🌏 і підказує доступні для всіх способи долучитися до рішення глобальних проблем.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення