Виставка Вікторії Гуменюк «Присвячення»

Виставка Вікторії Гуменюк «Присвячення»

Всі анонси від: ІнтерШик

Регіональний Центр Сучасного Мистецтва «Арт-Шик» ГО «Центр «Культурна стратегія - ХХІ» представляють: виставка живопису молодої, талановитої художниці Вікторії Гуменюк. Назва експозиції: «Присвячення». 

Протягом 24 листопада - 1 грудня 2015 р. в Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» триватиме ​​виставка молодої, талановитої художниці Вікторії Гуменюк
Відкриття виставки 24 листопада (вівторок) о 18:00

Народилася 9 жовтня 1989 в Угорщині. Закінчила Одеський Південно - український національний педагогічний університет ім.  К. Д. Ушинського, художньо-графічний факультет, за спеціальністю «Живопис».

Закінчила магістратуру та захистила дипломну роботу на тему «Декоративність національної стилістики в сучасній картині». Керівник диплому - Недошитко Олег Михайлович. Викладачі: Токарева О.В., Лоза Н. А., Резніченко Н. І .

 Переїхавши до Вінниці в 2011 році, розпочала професійну діяльність збагачуючи свій досвід у техніці акрилового живопису. Паралельно працювала художником на замовлення, виконуючи роботи в різних техніках і жанрах, зокрема, портрет і пейзаж.

З 2012 року бере участь у групових художніх виставках («Арт-галера»), також була учасником Slava Frolova Group, під егідою якої брала участь у виставці - відкритті Західного крила SFG (Львів), а також на різних презентаціях у Києві. У лютому 2013 відбулася перша персональна виставка під назвою «Артефакт» у Вінницькому  салоні «Галерея АРТ» (Соборна, 75). Протягом  2014 року працювала викладачем у Вінницькій школі мистецтв «Вишенька».

На даний час – викладач живопису в м. Бар Вінницької обл. Паралельно займається творчістю.

В. Гуменюк працює переважно в акриловій техніці живопису, використовуючи фактуру як засіб передачі виразності образу. Художниця не прагне відтворювати навколишній світ живим реалізмом вона вирішує твори в об'ємно-просторовому, або площинно-декоративному ключі, іноді схиляючись до стилізації. У неї пластичне  моделювання обсягу і передача простору.

Виставка відкрита для відвідування: будні: 10:00 - 20:00, субота: 11:00 - 19:00, неділя: 11:00 - 18:00.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення