Виставка Володимира Казаряна "Восьме диво світу"

Виставка Володимира Казаряна "Восьме диво світу"

Всі анонси від: Вінницький обласний краєзнавчий музей

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї триває унікальна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна "Восьме диво світу"!

На виставці представлені унікальні шедеври мікромініатюри: 
 - 
 знаменитий караван верблюдів у вушку голки;
 -  підкута блоха
 - букет троянд, стеблом яких служить людська волосина;
 - скульптури на макових зернах;
 -  портрети на рисі і безліч інших мікромініатюрних творінь, приголомшуючих людську уяву. Дививсь  більше на фото. 

Унікальні творіння Володимира Казаряна, визнаного Майстра мікромініатюрного мистецтва, є у колекціях багатьох  знаменитостей, зокрема таких як президента Америки Білла Клінтона, президента Єгипту — Хосні Мубарака, президентів України — Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми, відомого актора Арнольда Шварценеггера та інших.

На виставці всі мініатюри можна переглянути під мікроскопом! У кожній мініатюрі - неймовірний приголомшливий світ дивовижних чудес, де на волосині, яка вставлена у вушко швейної голки, балансує група слонів-еквілібристів, на рисовому зернятку виконує танець 8 дівчат, на кінчику волосини застигла чарівна Мерилін Монро, а на зрізі макового зерна Чарлі Чаплін міряється силою з величезним культуристом, розглянути якого можна тільки при 300-кратному збільшенні.

   Для виготовлення робіт Володимир Казарян використовує  унікальні матеріали, про які навіть ніхто не міг подумати. Так для сторення мініатюр Володимир Казарян використовує слонову кістку, мармур, бурштин, риб’ячу луску, пилинки дорогоцінного каміння. Щоб навчитися працювати таким інструментом, за словами автора, знадобився не один рік. Секретами майстерності він перейняв від батька, який також створював мікроскульптури.

Унікальна виставка була неодноразово представлена у різних містах Україну,  а ткож побувала у країнах Прибалтики, Чехії, Єгипті, в США, де увійшла до десятки дивовижних видовищ світу.

Місце проведення: Вінницький областний краєзнавчий музей 
Коли: виставка діє до 19 березня щоденно з 10 до 18:00
Телефони для довідок: 67 49 46, 67 20 93

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення