Виставка Володимира Козюка "Вікна у простір"

Виставка Володимира Козюка "Вікна у простір"

Дізнавшись історію 14-річного хлопчика Кості Подоляна, у якого ціла низка хвороб органів черевної порожнини і батько якого зараз на фронті захищає Україну, художник та меценат Володимир Козюк взявся допомогти.
Для лікування підлітка у сім’ї немає коштів – батько на війні, мати Костика в розпачі: підліток дуже втратив у вазі, він буквально тане на очах. Потрібна допомога всіх небайдужих.
Володимир Козюк запрошує всіх, хто хоче допомогти хворому хлопцеві, на виставку власних художніх робіт «Вікна у простір».
«Я прочитав про хлопчика, зачепило… Тому вхід платний, навіть для запрошених, навіть для Сергія Моргунова, який пообіцяв відкрити виставку! Запрошую усіх небайдужих до моєї творчості, хто хоче допомогти», – пише у запрошенні на відкриття експозиції художник.

Виставка пройде за підтримки фонду Володимира Продивуса та ТД «Інтершик». Під час презентації Володимир Козюк намалює невелику картину, яка, разом із книгами художника, фотографа та мецената, буде розіграна на аукціоні на користь хворого хлопця. Приєднуйтесь до доброї справи!
Вхід на виставку платний і всі кошти підуть на порятунок Кості.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення