Вокально-інструментальний ансамбль «Пісняри» з концертом у Вінниці

Вокально-інструментальний ансамбль «Пісняри» з концертом у Вінниці

Всі анонси від: Будинок офіцерів


Увага! Концерт відмінено!

Для обміну квитків на ваучер зверніться на [email protected].

Легендарний ансамбль «Пісняри» возз'єднався в колишньому «золотому» складі у Вінниці дасть довгоочікуваний концерт. 
Концерт у Вінниці запланований на 25 березня у Будинку офіцерів. 

На сцену в рамках концерту у Вінниці вийде «золотий склад» ВІА «Пісняри» за участі Леоніда Борткевича і АНАТОЛІЯ Кашепарова. 
Прошло майже півстоліття з того часу, як Володимир Мулявін під ім'ям «ПІСНЯРИ» зібрав з кращих виконавців того часу, колектив який до цього дня продовжує активно гастролювати. Минуло майже півстоліття, а до сих пір знаменита «Біловезька пуща» щемить серце.
«Білоруські Бітлз» до сих пір настільки затребувані, що у свій час по просторах СНД гастролював одночасно відразу три складу легендарного ВІА, в кожному з яких брало участь один або кілька музикантів, яким в тому чи іншому періоді довелося працювати в ансамблі.
Отже, на сцену вийдуть найвідоміші і яскраві солісти ансамблю - Леонід Борткевич і Анатолій Кашепаров.
На концерті ви почуєте найяскравіший і відомі композиції з репертуару безсмертного ансамблю, які виконають знайомий і улюблений мільйони голоси улюблених артистів.

«Пісняри» — легендарний вокально-інструментальний ансамбль з Мінська. Колектив під керуванням В. Г. Мулявіна був створений у 1969 році. Їх головні хіти «Касів Ясь канюшину», «Біловезька пуща», «Белоруссия», «Вологда», «За півгодини до весни», «Крик птаха».

За основу «Пісняри» взяли білоруський фольклор: вони включали до репертуару естрадні обробки народних пісень, а тексти присвячували білоруській культурі та історії.


Дата: 25 березня
Місце: Будинок офіцерів
Вартість квитків: 180 - 390 грн

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення