Всеукраїнський фестиваль "Будь молодим - живи активно"!

Всеукраїнський фестиваль "Будь молодим - живи активно"!

4 червня у Вінниці відбудеться Всеукраїнський фестиваль, спрямований на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя серед молоді, «Будь молодим - живи активно»!

У фестивалі візьмуть участь команди з 15 областей України, до складу яких буде включено 3 хлопці, які займаються Street workout, на чолі з координаторами обласних етапів Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». 
 

У рамках Фестивалю плануються:
 -  показові виступи та змагання зі Street workout-у;
 -  проведення майстер-класів учасниками для молоді Вінниччини;
 - організація нічного квесту для команд з інших областей, який потребуватиме початкових умінь зі спортивного орієнтування, знань з історії країни тощо.
 - семінар-нарада з обміну досвідом та представленням кращих практик різних областей з реалізації заходів в рамках Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

4 червня з 15:00 до 17:00 будуть різноманітні локації на Вишенському озері

Список локацій: 
1. Перетягивание каната 
2. Командний шаг 
3. Естафета на рафтах 
4. Мегаволейбол 
5. Колеса (беличе) 
6. Сумо 
7. Командні лижі 
8. Вело естафету 
9. Американський футбол 
10. Переправа 
11. Біг в шортах 

Сторінка фестивалю у фейсбуці
Організатором Всеукраїнського фестивалю виступив департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької облдержадміністрації спільно з громадською організацією “Платформа Розвитку Особистості” за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Приходьте та спробуйте свої сили!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення