Всеукраїнський конкурс сучасного візуального мистецтва

Всеукраїнський конкурс сучасного візуального мистецтва

10 грудня у арт-галереї «Інтершик»  о 18.00 розпочнеться презентація виставки фіналістів Всеукраїнського конкурсу у сфері сучасного візуального мистецтва імені Натана Альтмана.
Конкурс ім. Н. Альтмана започатковано в межах грантової програми для громадських організацій Вінницької міської Ради, цього року цей захід відбувається вже вдруге.
Організатори конкурсу: Департамент культури Вінницької міської Ради та ВОГО «Лабораторія актуальної творчості». 
Перший тур конкурсу тривав з 1 листопада по 1 грудня і зібрав понад 50 творчих проектів, заявок до участі від молодих українських художників. Організаційний комітет конкурсу визначив 14 проектів, що увійшли в експозицію виставки фіналістів, художників представників різних регіонів України (Київ, Вінниця, Донецьк, Львів, Харків, Суми).
Експертна рада конкурсу (Дніпропетровськ, Київ, Суми, Вінниця) оцінить представлені проекти за критеріями: актуальність, інноваційність, креативність та визначить переможців, які отримають дипломи та цінні подарунки. Кращий проект отримає подарунок від «Асоціації арт галерей України» - персональну виставку в ЦСМ «Совіарт» в м. Київ протягом 2015 року.
Церемонія нагородження переможців відбудеться під час презентації.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення