Вулична акція «Живи органічно!»

Вулична акція «Живи органічно!»

В рамках «Тижня екологічного споживача-2016» у Вінниці відбудеться вулична акція «Живи органічно!»

Вже вдруге у Вінниці проходить «Тиждень екологічного споживача-2016: Живи органічно!» в рамках однойменної кампанії Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» за підтримки Шведського товариства охорони природи.

Протягом тижня у школах м. Вінниці проходять інформаційно-просвітницькі зустрічі щодо формування екологічно відповідального споживання. Завершальним заходом Тижня екологічно споживача стане вулична акція «Живи органічно!», яка розпочнеться 9 жовтня 2016р. в 11:00 на Європейській площі. Всі бажаючі зможуть приєднатися до заходів:

  • велопробіг «Живи органічно!» за маршрутом: Майдан Незалежності – Соборна – Пирогова – Келецька – 600-річчя – Хмельницьке шосе – Соборна – площа Європейська (Старт 11:00).
  • «Зарядка від КОПА» з промоцією здорового способу життя і харчування спільно з патрульною поліцією міста (з 12:00 до 12:30 год.),
  • інформаційно-просвітницька площадка «Живи органічно!» (з 11:00 до 15:00), де організатори розповідатимуть і поширюватимуть інформацію про переваги органічного харчування, проведуть еко-майстер-класи ігри, а також дегустацію органічної продукції.

Сподіваємося, що популяризація екологічно відповідального споживання допоможе вінничанам більш свідомо та відповідально підходити до щоденного споживацького вибору, а відтак сприятиме покращенню здоров’я населення та збереженню навколишнього середовища.

Запрошуємо усіх небайдужих приєднуватися до заходів «Тижня екологічного споживача-2016: Живи органічно!»

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення