За новорічними та різдвяними подарунками  до Кракова!

За новорічними та різдвяними подарунками до Кракова!

Всі анонси від: Укрвінінтур
За новорічними та різдвяними подарунками до Кракова  (Польща)
16-19  грудня  2016
 
16.12.2016
17-00 виїзд Вінниці автобусами євро класу в  Польщу. Підбираємо туристів в Хмельницькому, Тернополі, Львові.
17.12.2016
Приїзд до  Кракова.   Оглядова екскурсія по  старому Краковуу супроводі професійного гіда. Огляд середньовічних міських фортифікацій з воротами і Барбаканом, Головної Ринкової Площі, Сукняних Рядів, Маріацького Костьолу, Ягелонського Університету, в якому вчився Микола Коперник і Папа Римський Ян Павло II, територія замку Вавель, Кафедрального собору.
Вільний час.
Відвідання різдвяного ярмарку на площі Ринок.
Факультативно:   Міський  історичноий музеї ( 5 евро). Історичний музей Кракова зовсім не схожий на інші музеї. На вході в музей гостей зустрічає не звична бабуся-вахтер, а відео-проекція на стіну з водяної пари. Замість нудних коридорів з плакатами тут справжні стіни древнього міста, замість вицвілих стендів - інтерактивні екрани, замість запорошених експонатів - голограми. У звичайних музеях висить ціла купа табличок - «Не торкатися", "не заходити», «не чіпати». У цьому ж музеї можна взаємодіяти з будь-яким предметом - стукати по ковадлу, міряти свій зріст як у старовину, зважитися на старих терезах і дізнатися свою вагу в старих заходи вимірювання. 
Переїзд до  готелю, поселення.  Відвідання в готелі басейну, сауни, СПА центру. Ночівля
18.12.2016
8.00 – сніданок. 9.00 – виїзд з готеля  до центру міста. Відвідання   торговельно-розважального центру «Краківська галерея» або «Бонарка», де можна буде купити подарунки на розпродажах для себе і своїх близьких.
  Факультативно: відвідання  королівських палат   замку «Вавель» де зберігається картина Леонарда да Вінчі «Дама з горностаєм» (7 євро) , музея зброї та коштовностей (5 евро).
15.00 - виїзд  до  королівської соляної шахти «Величко» (занесена до світової спадщини ЮНЕСКО), підземні зали та каплиці якої оформлені з натуральної солі (скульптура, фрески).  Унікальне підземне Соляне озеро (20 Є). 
19.00 - Виїзд до Віннниці
19.12.2016
Орієнтовно о 9.00 – приїзд до Хмельницького, о 11.00 – приїзд до Вінниці
Вартість туру   –  85 Євро   
 
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення