"Жадан і Собаки" у Вінниці

"Жадан і Собаки" у Вінниці

Всі анонси від: Паб Docker Pub

ЖАДАН І СОБАКИ. ПРЕЗЕНТАЦІЯ АЛЬБОМУ. РАДІОПРОМІНЬ 
Гурт «Жадан і Собаки» 5 лютого будуть у Вінниці і подарують відвідувачам шалену енергетику!

Вони співають про те, що болить і бісить. Квінтесенцію гумору, протестів та гостросоціальних тем від гурту «Жадан і Собаки»!

Історії, знайомі кожному з нас. Музика, під яку неможливо спокійно стояти. Альбоми, пронизані драйвом. А те, що відбувається на їх шоу, важко описати словами. Колектив роками міцно тримає репутацію крутої фестивальної команди, здатної розкачати будь-яку аудиторію. Тож буде гаряче, можеш не сумніватись.
Не пропусти виступ гурту, який встиг записати 4 студійні альбоми, дати сотні концертів в Україні, Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Білорусі та Америці й стати одним із найдрайвовіших вітчизняних рок-колективів!

Готові до двох годин вогню і повені?
Музика для поминок і для дискотек!



Відомий український колектив відомий у творчому колі як «харківські розбишаки», адже роботи команди Сергія Жадана вирізняються гостросоціальністю, сповнені духом протесту та завжди звучать актуально. Виступи гурту – це потужні викиди яскравої енергетики, що заряджає та надає впевненості.

ВСІ УЛЮБЛЕНІ ХІТИ ПУБЛІКИ В ОДНІЙ ГРАНДІОЗНІЙ ПРОГРАМІ

В рамках анонсованого концертного туру виступи колективу відбудуться у багатьох українських містах. «Жадан і Собаки» представлять потужну програму із своїх головних хітів. Тож готуйтеся разом із кумирами заспівати шедеври «Мадонна», «Натаха», «Автозак» та інші круті пісні. Відомі музич-поетичні історії прозвучать наживо, щоб отримати живий фідбек ваших сердець. Приходьте та розділіть нестримні емоції з музикантами! До зустрічі.


Дванадцять років тому, восени 2007 року в Харкові відбувся перший виступ нового ска-панк проекту, що об'єднав поета Сергія Жадана та гурт "Собаки в космосі". На час першого концерту проект мав у своєму репертуарі лише три композиції й стільки ж прихильників у глядацькому залі.

З тих пір "Жадан і Собаки" устигли записати 4 студійні альбоми, дати сотні концертів в Україні, Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Білорусі та Америці й стати одним із найдрайвовіших вітчизняних рок-колективів. За цей час через проект пройшло більше двох десятків музикантів. Сьогоднішній склад є незмінним уже кілька років, що свідчить про те, що група встигла визначитись із власними музичними та комунікативними пріоритетами.

Учасники апокаліптично жорсткого та біблійно-безкомпромісного ска-панк проекту:

  • Сергій Жадан (Serhiy Zhadan) — голос, тексти;
  • Андрій Пивоваров (Andriy Pivovarov) — бас, вокал;
  • Олександр Меренчук (Oleksandr Merenchuk) — тромбон;
  • Віталій Бронішевський (Vitaliy Bronishevsky) — ударні;
  • Артем Дмитриченков (Artem Dmytrychenkov) — труба;
  • Сергій Кулаєнко (Serhiy Kulaenko) — клавішні;
  • Євген Турчинов (Evgeniy Turchinov) – гітара, вокал;
  • Стас Бронішевський (Stas Bronishevsky) – звукорежисер.
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення