11 потужних фільмів, які змінюють свідомість

Moemisto
Автор:
Moemisto
07 лютого 2024

Сьогодні ми підготували для вас короткий огляд 11 фільмів, які по-справжньому змінюють свідомість. Переглянувши хоча б один з них, ви будете вже зовсім іншою людиною. Багато з наведених робіт відкривають таємниці, про які ви просто не замислювалися… Практично всі із поданих кінострічок мають виключно позитивні відгуки серед користувачів інтернету, тому рекомендуємо витратити декілька годин і переглянути своє відношення до матеріальних та духовних речей, які нас оточують та з якими ми живемо.

11 потужних фільмів, які змінюють свідомість

 

Таємниця (The Secret)

Про цю кінострічку говорять багато. У чому ж її особливість? Все просто – фільм відкриває нам таємницю, яку приховували багато років. Подивившись фільм “Таємниця” ви дізнаєтеся, як притягнути у своє життя радість, любов, здоров’я, благополуччя, успіх в справах, прекрасні стосунки з людьми і ще багато-багато іншого. Такий практичний посібник допоможе вам втілити в реальність свої найпотаємніші мрії!

Переглянути фільм можна тут

Таємниця 2 

Продовження першої частини, в якій розповідається про те, як знайти свою мрію та покликання. Життя завжди дає другий шанс. Документальний фільм, що розкриває можливості нашого мозку, створює уявлення про нові відкриття у світі квантової фізики.

Переглянути фільм можна тут

Три ідіота

Сюжет комедійної драми «Три ідіота» розповідає про те, як два старих друга відправляються на пошуки третього, з яким вони познайомилися багато років тому в коледжі. Під час своєї подорожі їм належить згадати чимало старих суперечок і розбіжностей, а так само побувати на чужому весіллі і на похоронах. Протягом усього часу вони вдаються в спогади про те, як Ранчо несподіваним чином увірвався в їх життя, а потім радикально їх змінив. Друзі згадують той час, коли вони всі разом жили в гуртожитку, як складалося їхня студентське життя. І ось одного разу Ранчо зникає так само несподівано, як і з'явився. А вони і досі не знають, чому так сталося, і ким насправді був цей хлопець.

Переглянути фільм можна тут

Кіматика

В цьому фільмі розглядається суть духовності, зміненого стану свідомості, егоїзму і особистої відповідальності. Сюжет фокусується на людському та всесвітньому розумінні, вказуючи на психологічні порушення, що виникли через людство, породжуючи безглузді ілюзії – головну причину болю і страждання.

Переглянути фільм можна тут

Бухта

Бухта – документальний фільм режисера Луїса Псіхойоса, в якому розповідається про масове винищування дельфінів зі споживацькою метою в національному парку Тайцзи біля берегів Японії. Фільм отримав “Оскар” в номінації “Найкращий повнометражний документальний фільм” в 2010 році.

Переглянути фільм можна тут

Плацебо

Документальний фільм про дивовижні, досі нез’ясовані явища в медицині. У Лос-Анджелесі таємничим чином зцілена жінка з важкою формою депресії за допомогою несправжньої пігулки. Йдеться про унікальну здатність до самозцілення, закладеного всередині кожного з нас. П’ять вчених переконані, що знайшли ключ до нового способу лікування хвороб, що кидає виклик усій сучасній медицині.

Переглянути фільм можна тут

Дім – Побачення з планетою 

Для того, щоб наголосити на унікальності цього фільму, варто лише сказати, що він заборонений для перегляду в 36 країнах світу. Це чергова спроба авторитетних людей вплинути на людство, його совість і відношення до матінки-природи. Сюжет документального фільму розповість нам про нашу планету, про те, які ще красиві і привабливі місця є у ній. Фільм HOME демонструє нам красу планети і наслідки руйнувань, спричинених діяльністю людини. Фільм покликаний сформувати нове бачення людини – все у цьому світі взаємозв’язано і завдання кожного – зберегти природу і зберегти життя на усій планеті Земля.

Переглянути фільм можна тут

Земляни

Фільм про проблему експлуатації тварин людьми для розваг, наукових досліджень або з метою виробництва одягу та їжі. Завдяки прихованим камерам показано зворотню сторону використання наших маленьких друзів – кому таке сподобається? Хто захоче зменшити свої доходи? Усім, хто заробляє на смерті та стражданні беззахисних тварин, невигідно, якщо ви усвідомлюєте, що ви оплачуєте страждання і вбивство тварин. Тому фільм заборонений у багатьох країнах. Цей шедевр удостоєний багатьох нагород, тому його однозначно повинна подивитися кожна людина.

Переглянути фільм можна тут

Заплати іншому

Уявіть собі: Ви робите кому-небудь істотну послугу і просите цю людину віддячити не вас, а трьох інших людей, які, в свою чергу, віддячать ще трьох, і так далі, поширюючи тепло і доброту в світовому масштабі. Наскільки дієвою може виявитися подібна ідея? Учень сьомого класу Тревор МакКінні вирішив це перевірити, почавши ланцюжок добра.

Переглянути фільм  можна тут

Мирний воїн

Ден Міллмен - талановитий гімнаст коледжу, який мріє про виступ на Олімпійських іграх. У нього все є: нагороди, друзі, швидкі мотоцикли, дівчата і відчайдушні вечірки.

Світ Дена перевертається з ніг на голову, коли він зустрічає загадкового незнайомця на ім'я Сократ, у якого достатньо можливостей, щоб відкрити новий світ сили і розуміння. Після серйозної травми, за допомогою Сократа і молодої дівчини на ім'я Джой, Ден розуміє, що йому багато чому ще доведеться навчитися...

Переглянути фільм можна тут

Завжди кажи "Так"

Головним героєм фільму став звичайнісінький чоловік. Останнім часом його життя стало нудним й одноманітим. Він і не намагається нічого змінити, просто впав у депресію, ходить похмурий і завжди всім відмовляє, що б йому не пропонували. Але одного разу його життя таки змінюється. Одна дивна людина запропонувала йому завжди і в усьому говорити «так». Жартома головний герой погоджується. Він ще не здогадується, якими будуть наслідки цього рішення.

Переглянути фільм можна тут

Дякуємо за перегляд! Забирай на стінку, щоб не втратити!

 

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Найоригінальніші крашанки до Великодня
Найоригінальніші крашанки до Велико... Набридло щороку фарбувати яйця цибулинням та штучними барвниками? Ми зібрали для вас круті ідеї декору головних великодн...
«Світло можливостей 2.0»: агенція Svitlo запускає новий етап безоплатного проєкту для підсилення комунікацій малого й середнього бізнесу
«Світло можливостей 2.0»: агенція S... З метою допомоги малому й середньому бізнесу розвивати комунікації в часи викликів та в умовах обмеженого ресурсу, агенц...
Традиції та заборони на Великдень
Традиції та заборони на Великдень Великодні традиції існують багато століть. Ознайомимось з найпопулярнішими