Огляд закладів Житомира, які мають літні басейни

Моємісто
Автор:
Моємісто
09 червня 2021

Хочете зробити свій відпочинок по-справжньому літнім, але не маєте можливості покинути межі нашого міста чи району? Чудова новина!

Ми підготували для вас невеличкий огляд закладів, де ви можете відпочити і поплавати в басейнах!

Гарного перегляду!

 

Огляд закладів Житомира, які мають  літні басейни

 

1. Розважальний комплекс «New island»

Басейн побудований зовсім недавно. Даний комплекс знаходиться в с. Новогуйвинськ. На території закладу є 2 басейни: дорослий (довжина 30 м, ширина 10 м, глибина 180 см) з плавним заходом і дитячий - 10 на 5 метрів. Навколо басейнів зростає газон, по периметру розташовані лежаки.

Вартість басейну в будні для дорослого за 1 годину - 50 грн. 3 години - 120 грн., Весь день - 150 грн. За дітей від 6 років: 1 година - 30 грн., 3 - години 50 грн., А відпочинок протягом усього дня обійдеться в 75 грн. У вихідні орієнтуйтеся на ціну 200 грн. для дорослого за весь день, а для маленьких бешкетників ціна така ж, як і в будні.

Адреса: с.Новогуйвинськ, вулиця Моторна, 8

2. Комплекс сімейного відпочинку "вДрова"

Басейн, лазня на дровах, ресторан - це все знаходиться на території комплексу.  Розташований центр у сосновому лісі, так що ви вдосталь насолодитеся чистим повітрям.

Фішка цього комплексу - тут все навколо зроблено для вечірок біля басейну (як в американських фільмах). Це крутий бар, сучасні парасолі і зручні лежаки. Ті, у кого День народження влітку, не пропустіть шанс влаштувати тусовку року! Вартість абонемента в басейн - безкоштовно для всіх відвідувачів комплексу. Потрібно заплатити тільки 100 грн. за лежак. Також тут є готельні номери, тому обов'язково рекомендуємо відвідати цю зону!

Адреса: село Кам'янка, 2-ий провулок Арзамакіна, 27.

 

3. Оздоровчий комплекс "Гайки"

Басейн відкрився в 2017 році в перших числах червня.  За характеристиками є доволі великим: його довжина 30 метрів, а глибина 180 см.  Любителі плавання обов'язково оцінять!

Вартість для дорослої людини в будні 100 грн в день.. Зручно те, що можна замовляти їжу з ресторану і її вам винесуть прямо до басейну. Тут є і кальян, і винна карта. Ви зможете випити і поїсти під парасолькою, лежачи на шезлонгу. Погодьтесь, справді ідеальний відпочинок!

З мінусів - бетонний паркан, який псує загальне враження. Адже решта території комплексу потопає в зелені. 

Адреса: Житомир, провулок Сухий яр, 12

4. Комплекс "Золоте руно"

Комплекс «Золоте руно» - гарне місце для літнього релаксу, де можна полежати на сонечку і покупатися, а також просто відпочити з усіма членами сім'ї. Якщо ви зголодніли, можна перекусити в ресторані зі справжньою грузинською кухнею і колоритом. Також на території закладу є спа-комплекс.

Адреса: вул. Покровська, 271

5. "Королівська бочка"

Басейн в даному комплексі відрізняється від попередніх наявністю підсвічування, що створює ефект дискотеки, гейзера і водоспаду. Басейн має різну глибину, що буде зручно для батьків з дітьми. Максимальна глибина - 180 см. Також на території закладу є лазні, доступні спа-послуги і, увага, зовсім нещодавно відкрився аквапарк!

Тому тепер тут точно варто побувати!

Адреса: вул. Івана Гонти, 68.

6. Готельно-ресторанний комплекс "Царівка".

Заклад розташований в Коростишівському районі, село Царівка (50 км від Житомира), але ми гадаємо, що таке місце варто внести в наш рейтинг.

«Царівка» - це готельно - ресторанний заміський комплекс, який розташований в сосновому лісі, поблизу мережі зарибнених озер.

Сучасний і стильний дизайн готелю та ресторану затишно розмістилися на просторій лісовій території з власним озером та басейном, тут працює привітний персонал, комфортабельні номери, смачна кухня і найчистіше повітря - все це робить готельний комплекс « Царівка » ідеальним місцем відпочинку від міської атмосфери. Адже саме можливість першокласно провести час є такою довгоочікуваною й заслуженою нагородою наприкінці напруженого робочого дня.

Дякуємо за перегляд, сподіваємось, що інформація стане для вас корисною при виборі закладу для проведення свого дозвілля!

Читайте також:

ТОП-10 крутих водних місць для літнього відпочинку в Україні 

10 самих яскравих місць України

Куди поїхати на півночі України 

Потяги з України в Європу: основні напрямки і ціни 

Коментарі до події (1)
  • Tetyana Pashchelopa 27 Червня

    Родина мать в Житомире? Внезапно)
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Тест на знання української мови
Тест на знання української мови Щорічно 21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови! Трошки цікавих фактів для вас: вважається, що на сьогодні...
Онлайн-театру DRAMOX виповнилось два роки в Україні
Онлайн-театру DRAMOX виповнилось дв... Три роки тому чеський підприємець Мартін Хаєк зрозумів: він хоче частіше дивитися театральні вистави, але часу на походи...
Романтичні місця України - тест до дня всіх закоханих
Романтичні місця України - тест до... День Святого Валентина... А з чим асоціюється це свято у вас і з чого все починалося? Напевно, валентинки за шкільною па...