Огляд закладів Житомира, які мають літні басейни

Моємісто
Автор:
Моємісто
09 червня 2021

Хочете зробити свій відпочинок по-справжньому літнім, але не маєте можливості покинути межі нашого міста чи району? Чудова новина!

Ми підготували для вас невеличкий огляд закладів, де ви можете відпочити і поплавати в басейнах!

Гарного перегляду!

 

Огляд закладів Житомира, які мають  літні басейни

 

1. Розважальний комплекс «New island»

Басейн побудований зовсім недавно. Даний комплекс знаходиться в с. Новогуйвинськ. На території закладу є 2 басейни: дорослий (довжина 30 м, ширина 10 м, глибина 180 см) з плавним заходом і дитячий - 10 на 5 метрів. Навколо басейнів зростає газон, по периметру розташовані лежаки.

Вартість басейну в будні для дорослого за 1 годину - 50 грн. 3 години - 120 грн., Весь день - 150 грн. За дітей від 6 років: 1 година - 30 грн., 3 - години 50 грн., А відпочинок протягом усього дня обійдеться в 75 грн. У вихідні орієнтуйтеся на ціну 200 грн. для дорослого за весь день, а для маленьких бешкетників ціна така ж, як і в будні.

Адреса: с.Новогуйвинськ, вулиця Моторна, 8

2. Комплекс сімейного відпочинку "вДрова"

Басейн, лазня на дровах, ресторан - це все знаходиться на території комплексу.  Розташований центр у сосновому лісі, так що ви вдосталь насолодитеся чистим повітрям.

Фішка цього комплексу - тут все навколо зроблено для вечірок біля басейну (як в американських фільмах). Це крутий бар, сучасні парасолі і зручні лежаки. Ті, у кого День народження влітку, не пропустіть шанс влаштувати тусовку року! Вартість абонемента в басейн - безкоштовно для всіх відвідувачів комплексу. Потрібно заплатити тільки 100 грн. за лежак. Також тут є готельні номери, тому обов'язково рекомендуємо відвідати цю зону!

Адреса: село Кам'янка, 2-ий провулок Арзамакіна, 27.

 

3. Оздоровчий комплекс "Гайки"

Басейн відкрився в 2017 році в перших числах червня.  За характеристиками є доволі великим: його довжина 30 метрів, а глибина 180 см.  Любителі плавання обов'язково оцінять!

Вартість для дорослої людини в будні 100 грн в день.. Зручно те, що можна замовляти їжу з ресторану і її вам винесуть прямо до басейну. Тут є і кальян, і винна карта. Ви зможете випити і поїсти під парасолькою, лежачи на шезлонгу. Погодьтесь, справді ідеальний відпочинок!

З мінусів - бетонний паркан, який псує загальне враження. Адже решта території комплексу потопає в зелені. 

Адреса: Житомир, провулок Сухий яр, 12

4. Комплекс "Золоте руно"

Комплекс «Золоте руно» - гарне місце для літнього релаксу, де можна полежати на сонечку і покупатися, а також просто відпочити з усіма членами сім'ї. Якщо ви зголодніли, можна перекусити в ресторані зі справжньою грузинською кухнею і колоритом. Також на території закладу є спа-комплекс.

Адреса: вул. Покровська, 271

5. "Королівська бочка"

Басейн в даному комплексі відрізняється від попередніх наявністю підсвічування, що створює ефект дискотеки, гейзера і водоспаду. Басейн має різну глибину, що буде зручно для батьків з дітьми. Максимальна глибина - 180 см. Також на території закладу є лазні, доступні спа-послуги і, увага, зовсім нещодавно відкрився аквапарк!

Тому тепер тут точно варто побувати!

Адреса: вул. Івана Гонти, 68.

6. Готельно-ресторанний комплекс "Царівка".

Заклад розташований в Коростишівському районі, село Царівка (50 км від Житомира), але ми гадаємо, що таке місце варто внести в наш рейтинг.

«Царівка» - це готельно - ресторанний заміський комплекс, який розташований в сосновому лісі, поблизу мережі зарибнених озер.

Сучасний і стильний дизайн готелю та ресторану затишно розмістилися на просторій лісовій території з власним озером та басейном, тут працює привітний персонал, комфортабельні номери, смачна кухня і найчистіше повітря - все це робить готельний комплекс « Царівка » ідеальним місцем відпочинку від міської атмосфери. Адже саме можливість першокласно провести час є такою довгоочікуваною й заслуженою нагородою наприкінці напруженого робочого дня.

Дякуємо за перегляд, сподіваємось, що інформація стане для вас корисною при виборі закладу для проведення свого дозвілля!

Читайте також:

ТОП-10 крутих водних місць для літнього відпочинку в Україні 

10 самих яскравих місць України

Куди поїхати на півночі України 

Потяги з України в Європу: основні напрямки і ціни 

Коментарі до події (1)
  • Tetyana Pashchelopa 27 Червня

    Родина мать в Житомире? Внезапно)
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Найоригінальніші крашанки до Великодня
Найоригінальніші крашанки до Велико... Набридло щороку фарбувати яйця цибулинням та штучними барвниками? Ми зібрали для вас круті ідеї декору головних великодн...
«Світло можливостей 2.0»: агенція Svitlo запускає новий етап безоплатного проєкту для підсилення комунікацій малого й середнього бізнесу
«Світло можливостей 2.0»: агенція S... З метою допомоги малому й середньому бізнесу розвивати комунікації в часи викликів та в умовах обмеженого ресурсу, агенц...
Традиції та заборони на Великдень
Традиції та заборони на Великдень Великодні традиції існують багато століть. Ознайомимось з найпопулярнішими