Тест: Що вам цьогоріч принесе Миколай

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
04 грудня 2023

Щорічно, кожен українець від малого до великого, зранку 19 грудня чекає побачити у себе під подушкою довгоочікуваний подарунок.

Так, ми українці народ простий, чекаємо отримати гостинець, і на день народження, і на іменини, і на новорічні свята.

Святий Миколай любить чемних та слухняних дітей, це ми знаємо ще з дитинства. Таких дітлахів він щедро нагороджує найкращими дарунками.

Бешкетники не залишаються без уваги. Зранку поклавши руку під м'яку подушку вони знаходять там...різку, яка не буде залежуватись цілий рік, а вправно використовуватимесь батьками для виховання свого чада.

Тест: Що вам цьогоріч принесе Миколай

Друзі, якщо ви думаєте, що вже виросли і чудотворець Миколай залишить вас без подарунка, то це аж ніяк не так. 

Варто лиш вийти на вулицю, подивитись в небо і уважно придивитись, а чи не видно там сивої бороди і червоного мішка. Якщо ні, то так тому і бути - залишитесь без подарунка. Але, якщо ви побачили не тільки сиві хмари, то Святий Миколай незабаром завітає і у вашу хату.

Ми вирішили допомогти вам, і ніби за допомогою чарівної палички відчинити занавісу таємниці, тим самим дізнатись, що вам приготував Миколайко.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Створення живоплоту з бірючини: покрокова інструкція з посадки та обрізки
Створення живоплоту з бірючини: пок... Живопліт з бірючини - це не лише функціональне, але й естетичне рішення для будь-якого саду чи присадибної ділянки. Бірю...
Парфуми та імідж: як аромат впливає на сприйняття нас іншими?
Парфуми та імідж: як аромат впливає... Чи можна за ароматом визначити, яка людина перед нами? Як парфуми впливають на сприйняття оточення? Чи є взаємозв’язок м...
Технічні характеристики шин: вивчення протектора, боковини та інших параметрів
Технічні характеристики шин: вивчен... Шини відіграють ключову роль у безпеці та продуктивності автомобіля. Розуміння технічних характеристик шин допомагає вод...