Степан Гіга. Біля озера у літню ніч

Степан Гіга. Біля озера у літню ніч

Всі анонси від: The River Premium Club

Народний артист України, володар двох золотих дисків, талановитий виконавець і композитор Степан Гіга запрошує шанувальників на теплу зустріч у Тернополі

Чарівний вечір у компанії улюбленця українських жінок відбудеться 29 березня о 19:00 в The River Premium Club

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ «СТЕПАН ГІГА. БІЛЯ ОЗЕРА У ЛІТНЮ НІЧ» У ТЕРНОПОЛІ?

  1. Легенда української естради.
  2. Нова концертна програма «Біля озера у літню ніч».
  3. Подія, від якої розквітне душа.

Душевна музика і щира усмішка Степана Гіги – ідеальне поєднання для того, аби зігріти своє серце теплом після холодної пори. Приходьте насолодитись яскравою весняною феєрією і, звісно, не забудьте про квиток.

Степан Гіга – зірка української сцени, чиї пісні люблять представники кількох поколінь. Кожен концерт співака – це справжнє свято гарної музики, тонкої душевної лірики та радості. Творчість артиста крокує в ногу з часом. Одним зі свідчень цьому є той факт, що Степан Гіга став абсолютним рекордсменом Tik-Tok 2022 року!

ДОБРЕ ЗНАЙОМІ ХІТИ У ВИКОНАННІ НЕПЕРЕВЕРШЕНОГО СТЕПАНА ГІГИ

Цього вечора для вас лунатимуть легендарні хіти Степана Гіги. Впевнені, ви знаєте їх напам’ять. «Цей сон», «Яворина», «Золото Карпат», «Друзі мої», «Я поклав своє кохання на вівтар» та чимало інших композицій співають тисячі українців. Цього вечора ви відчуєте, як б’ється серце української естради. Чекаємо на вас!

Творчість Степана Гіги справді унікальне явище української естрадної музики. Його пісні непідвладні часу та впізнавані з перших акордів і з перших слів. Основна заслуга його таланту  в щирості його творчості, яка проймає до глибини всіх і кожного.

“Я завжди стверджував, що буду щасливий, коли хоча б одна пісня з мого репертуару буде відома. Якщо після концерту люди наспівують якусь фразу з пісні – моя праця не даремна”, - говорить співак. 

Степан Гіга заслужено входить в число кращих представників Золотого Фонду вітчизняної естради.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення