Дюбуа проти Усика: букмекери визначили фаворита в титульному поєдинку

obratibukmekera.com.ua
Автор:
obratibukmekera.com.ua
04 серпня 2023

Володар чотирьох титулів у суперважкій вазі: WBA, WBO, IBF та IBO, Олександр Усик (20-0, 13 КО), готується до наступного бою, де він зустрінеться з обов'язковим претендентом та регулярним чемпіоном за версією WBA, Даніелем Дюбуа (19-1, 18 КО).

Дюбуа проти Усика: букмекери визначили фаворита в титульному поєдинку

Український боксер Усик став чемпіоном у вересні 2021 року, перемігши Ентоні Джошуа одноголосним рішенням суддів. Він успішно захистив свої титули в серпні 2022 року, знову перемігши британця роздільним рішенням у реванші. Після невдалої спроби домовитися про об'єднавчий бій з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі, Усик зосередився на обов'язкових викликах претендентів на пояси. Бій з Дюбуа стане його другим захистом титулів.

Щодо Дюбуа, він здобув право на бій з Усиком після того, як у червні 2022 року став регулярним чемпіоном WBA, нокаутувавши Тревора Браяна в четвертому раунді. У грудні він захистив свій титул, перемігши Кевіна Лерену технічним нокаутом.

Після сперечань щодо умов бою, питання було вирішено на промоутерських торгах. Українська компанія K2 Promotions виграла торги, запропонувавши призовий фонд в 8 мільйонів доларів. Усик отримає 75% (6 мільйонів), а Дюбуа 25% (2 мільйони).

Коефіцієнт і ставки на бій Усик - Дюбуа

За думкою експертів, Усик є фаворитом майбутнього бою, а букмекери України прогнозують такі коефіцієнти на результат бою:

  • Перемога Усика: 1.08. 

  • Нічия: 26.00, 

  • Перемога Дюбуа: 7.00. 

Дострокова перемога Усика може бути оцінена в 1.40, а Дюбуа в 10.00. 

Коефіцієнт на перемогу чемпіона за очками становить 4.00, а претендента 23.00.

Цей поєдинок стане першим протистоянням цих боксерів, а детальну статистику їхніх боїв можна знайти нижче в тексті.

Статистика боїв

Усик

Статистика

Дюбуа

20

Перемоги

19

13

Нокаутом

18

0

Нічиї

0

0

Поразки

1


Не забувайте, що запланований бій між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа відбудеться 26 серпня на арені Tarczyński Arena у польському Вроцлаві.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...