Переваги АКБ для авто з Туреччини

avtozvuk.ua
Автор:
avtozvuk.ua
31 січня 2024

Чому турецькі АКБ такі популярні серед автомобілістів? Чесно про переваги та недоліки акумуляторів з Туреччини?
Досвідчені автовласники знають, як багато залежить від працездатності та надійності акумулятора. Цей пристрій дає можливість завести двигун, забезпечує роботу освітлення, сигналізації, аудіосистеми та іншої електроніки за заглушеного мотору. Тому під час вибору АКБ краще віддавати перевагу якісній продукції відомих брендів. На жаль, пристрої провідних європейських виробників часто мають дуже високу вартість, тому доступні не кожному. Але є більш бюджетна, але гідна альтернатива — турецькі акумулятори. У статті розповімо про переваги цієї продукції.

Переваги АКБ для авто з Туреччини

Чому автовласники вибирають турецькі АКБ

Хоча Туреччина не входить до Європейського Союзу, під час виробництва автомобільних акумуляторів більшість підприємств дотримується європейських стандартів. За більш доступної ціни ця продукція успішно конкурує з аналогами з Німеччини, Франції, Італії та інших країн.

Акумуляторні батареї кожного турецького виробника мають свої відмінні риси. Компанії перебувають у постійному пошуку технічних і технологічних рішень, які б дали змогу зробити продукцію, що випускається, максимально конкурентоспроможною. До основних переваг приладів належать:

  1. Високі струми холодної прокрутки. Цей параметр важливий для всесезонної експлуатації автомобіля. За температури навколишнього повітря -18°С і нижче для запуску двигуна потрібно більше енергії. Завдяки хорошому запасу струмовіддачі турецькі акумулятори забезпечують простий запуск мотора протягом усього року.
  2. Висока ємність. Більшість турецьких моделей має збільшену кількість активних пластин, тому їхня ємність вища, а на підзарядку потрібно менше часу. Завдяки цьому турецькі агрегати демонструють високі робочі характеристики за експлуатації машини в режимі коротких поїздок.
  3. Надійність і довговічність. Корпуси виробів виготовлені зі зносостійких і стійких до ударів полімерів, що знижує ризик пошкоджень навіть у разі інтенсивних механічних впливів.
  4. Стійкість до вібраційних навантажень. Електроліт в обладнанні знаходиться в інертному наповнювачі, тому пристрої можуть безперебійно працювати в умовах інтенсивних вібрацій.

suZ9OmmBrbFQQK_nX1HFGRnLzDP8Bda-ToW1kzWSk1cj3-heH3z3sdmW7Kj9_h756DXTCwCmckxQb-0efZvL70SkNxWe-byMIC_rBUAfUgRBziO8XXg9rUyl4ofAROC0XJXVdxVkoV5TnW1sfuPMHv0

Як вибрати АКБ

В асортименті турецьких виробників представлені акумуляторні батареї для автомобілів практично всіх марок і моделей. Під час купівлі обладнання слід орієнтуватися на параметри, які зазначені в технічній документації. Інформацію про те, яка АКБ підходить до вашего транспортного засобу, можна також знайти у сервісній книжці автівки.

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Подаруйте найкраще літо дитині з дитячим басейном
Подаруйте найкраще літо дитині з ди... Вибір басейну для дитини потребує ретельного підходу та врахування кількох важливих аспектів. У цій статті ми розглянемо...
ТОП-7 Великодніх мультиків для всієї сім'ї
ТОП-7 Великодніх мультиків для всіє... Ловіть добірку мультфільмів про світле свято - Великодня! Це чудова нагода цікаво та весело провести час зі сім'єю, а та...
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших рецептів
Печемо паски: ТОП-5 найсмачніших ре... Наближається світле свято - Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска. Тож лові...