ТОП-5 служб доставки суші в Києві: свіжість і смак гарантовані

kyiv.sushi-master.ua
Автор:
kyiv.sushi-master.ua
19 вересня 2024

Київ є великим та багатолюдним містом, де завжди багато людей, а вони мають різний смак та уподобання. Саме тому в столиці безліч локацій, де можна без проблем замовити суші-сети в Києві – ви теж зможете знайти те, що вам прийдеться до смаку.

ТОП-5 служб доставки суші в Києві: свіжість і смак гарантовані

Якщо ви вважаєте себе справжнім поціновувачем суші та ролів, то вам буде принципово, як та з чого ці страви приготовані. Ми допоможемо вам знайти заклад, де можна без проблем замовити смачні та правильно приготовані страви японської кухні. Пропонуємо вам оцінити наш ТОП-5, який ви можете бачити нижче.

Наш рейтинг закладів

Очевидно, що в Києві сотні закладів, де вам можуть запропонувати суші, а також надати послуги доставки додому чи на роботу. Ми ж вважаємо, що наша п'ятірка київських закладів варті вашої уваги:

1.      Sushi Master – це мережа ресторанів японської та паназіатської кухні, яка є дуже відомою та улюбленою для багатьох поціновувачів суші. Тут в меню представлені не тільки багаточисельні сорти смачних суші, а й різноманітні десерти, гарячі страви, напої тощо. Таке розмаїття страв в меню є суттєвою перевагою цього закладу, і саме це робить ресторан цікавим для багатьох гурманів столиці. Саме тут ви можете замовити свіжі та якісні суші, які для вас приготують досвідчені шеф-кухарі. Крім цього, заклад пропонує своїм клієнтам сучасний та зручний сервіс доставки, який дозволить вам насолодитися стравами в затишній обстановці свого дому. Будьте певні, що доставляється все швидко і в повному порядку. Незважаючи на те, що ресторан в столиці, тут цілком прийнятні ціни. А ще тут часто бувають знижки та акцій, тому замовлення гарантує вам ще більшу вигоду. Тож саме в Sushi Master ви можете замовити суші дуже просто та без сумнівів вигідно! А замовити можна на сайті або в мобільному додатку.

2.      Sushiya – даний заклад також є частиною доволі великої мережі ресторанів, філії котрої є не тільки в столиці. В меню багато традиційних сортів суші та класичних ролів, також є страви в стилі фьюжн. Заклад полюбляють для сімейних відвідин, але для вашої зручності є можливість замовити підходящі страви до вас додому.

3.      Sushimania – в цьому закладі дуже різноманітне меню, а страви дуже смачні, тому варті вашої уваги. Тут переважно готують класичні роли, але є й авторські варіації з оригінальним поєднанням інгредієнтів. На висоті також якість страв та сервіс. В закладі можна не тільки приємно провести час, але й замовити суші з доставкою. Очікування, як правило, не буває довгим.

4.      Abokado – тут прекрасний сервіс, смачна їжа та прийнятні ціни. В закладі можна виключно замовити доставку або забрати замовлення самостійно. Рекомендуємо особливу увагу приділити авторським сортам ролів.

5.      Tokyo Sushi Bar – тут можна замовити адресну доставку суші та піци, які подобаються всім гурманам. До речі, якщо ви заберете замовлення самостійно, то отримаєте непогану знижку. Тут ви знайдете також справжні японські суші та сашимі, приготовані з дотриманням усіх кулінарних традицій. Всі страви гарантовано смачні, а порції великі.

Це виключно наша думка, а ви можете самостійно оцінити пропозиції від інших закладів столиці та обрати свого фаворита

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Радіохвильова ексцизія шийки матки: показання до проведення процедури
Радіохвильова ексцизія шийки матки:... Шийка матки — один із найчутливіших органів у жіночому організмі. Її епітелій складається з двох типів клітин, які по-рі...
Особливості вибору ергономічного крісла
Особливості вибору ергономічного кр... Сучасний ринок меблів для роботи з комп'ютером щодня розвивається і вдосконалюється. Серед численних меблів особливу ува...
Сушибокс оптом та в роздріб: стильне та практичне рішення для упаковки
Сушибокс оптом та в роздріб: стильн... У вашому закладі подають найкращі суші та роли у місті? Тепер вам треба підкреслити майстерню, захистити вироби під час...