Афіша концертів Львова на березень

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
28 січня 2019

З початком весни в кожної людини прокидаються нові сили. Щоб підтримати бадьорий весняний настрій рекомендуємо львів’янам та гостям міста вивчити афішу концертів Львова та відвідати вподобаний виступ. І гарантуємо, що представлений репертуар вас приємно вразить і точно знайдеться близький по настрою концерт.

Афіша концертів Львова на березень

1. Найкращий піаніст-віртуоз сучасності Євген Хмара

Набратися нових захоплюючих вражень і стати учасником незабутнього концерту допоможе найкращий піаніст сучасності – Євген Хмара. Відомий мульти інструменталіст доведе, що абсолютно різні музичні інструменти можуть злитися в одне звучання.


Артист досконало володіє фортепіано, і має за це відповідний статус YAMAHA ARTIST та численні престижні нагороди. Його запрошують на різноманітні музичні шоу і Євген Хмара є бажаним гостем в багатьох країнах. Не пропустіть одне з найемоційніших шоу, яке стане чудовим подарунком на міжнародний жіночий день.

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/evgen-hmara-48764.html

2. PIANOBOY - виступи, які не мають меж

На черговому концерті відомого гурту, який відбудеться в березні у Львові соліст Дмитро Шуров покаже наскільки безмежною є його творчість. Це буде новий тур, з новими піснями, новими емоціями та силами. Гурт відомий по всіх куточках країни, а фан-зона складається з шанувальників різного віку.


Багатогранні музиканти під час виступів поєднають гру на музичних інструментах зі співом та танцями. Pianoboy вразить глядачів своєю неймовірною енергетикою та вибуховим зарядом позитивного настрою. Використайте можливість побувати на феєричному концерті, який залишить по собі неймовірні враження.

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/pianoboj-51857.html

3. Захоплюючий Національний Балет Грузії «СУХІШВІЛІ»

Масштабний виступ, який в Україні бачила тільки столична сцена, відбудеться в березні у Львівському національному академічному театрі опери та балету. Близько 100 артистів покажуть справжній танцювальний талант, розкажуть про культурну історію свого краю і зможуть донести до глядачів всю велич грузинських танців.

Глядачі залишаться в неймовірному захваті від багатства національних нарядів артистів. Їхні численні нагороди підкреслюють популярність грузинського колективу. Варто хоча б раз стати учасником феєричного танцювального шоу, тому не пропускайте можливості зробити це у Львові.

Придбати квитки можна на сайті https://lviv.kontramarka.ua/uk/nacionalnij-balet-gruzii-suhisvililviv-48117.html

Культурно збагатитися може кожний бажаючий житель чи гість Львова. На березень представлені різноманітні концертні програми, серед яких кожен зможе підібрати найцікавіший виступ, який найбільше відповідає вподобаним смакам. А приємні враження від перегляду концерту чи шоу будуть супроводжувати протягом довгого періоду.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Що вміють сучасні домашні телевізори
Що вміють сучасні домашні телевізор... Телевізор із простого пристрою для перегляду телепередач перетворився на потужний мультимедійний центр, здатний запропон...
Занурення у світ тепла: Все про тепловізори та їх застосування
Занурення у світ тепла: Все про теп... Тепловізори - це прилади, які використовуються для виявлення і візуалізації інфрачервоного випромінювання, що випромінює...
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варто читати кожен день
ТОП-7 цитат Ліни Костенко, які варт... Слова Ліни Костенко - завжди надихають та мотивують. Пропонуємо і вам ними насолодитися!