IT HR Day - Конференція для розвитку фахівців

IT HR Day - Конференція для розвитку фахівців

Вперше у Львові бізнес-подія для: - HR і T&D директорів; - СНRО; - Керівників по підбору і управлінню персоналом; - HR бізнес-партнерів; - Менеджерів з підбору, навчання та розвитку персоналу; - Фахівців з розвитку корпоративної культури та внутрішніх комунікацій; - HR-бренд менеджерів; - Керівників бізнесу, які самі наймають своїх працівників.

7 спеціалістів, 250+ учасників зі всієї України, нетворкінг + дискусійна панель, кейси від провідних ІТ-компаній! На конференції Ви дізнаєтесь: - Досвід та неординарні рішення ключових HR на ринку IT; - Як захистити свою компанію від витоку інформації до конкурентів через працівників? - Коучинг в HR: Що робити, якщо працівники втратили мотивацію до роботи і страждає ефективність? - Автоматизація системи управління персоналом; - Плинність кадрів в ІТ: Як втримати цінного спеціаліста? - Особливості нематеріальної мотивації персоналу, підказки щодо розробки програми компенсацій та винагород, які можна застосувати у своїх компаніях; - Нові методи пошуку кандидатів та перетворення їх в адвокатів компанії; - «Team building» або як створити згуртовану команду?

На всіх учасників конференції чекає участь у розіграшах призів та бонуси від партнерів, які дадуть нові можливості в пошуку кандидатів! Зареєструватися на конференцію можна тут

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення