Суперблондинка Оля Полякова з концертом у Львові

Суперблондинка Оля Полякова з концертом у Львові

Головна блондинка України у Львові! Концерт української співачки Олі Полякової пройде у Malevich Concert Arena 21 травня. Початок - о 19.00. Вартість квитків становить від 890 гривень.

Співачка презентує концертну програму "Все буде добре". Вона покаже абсолютно нові номери, а також виконає головні свої хіти.

"Усі пісні 100% українською. Обіцяю, що ви будете здивовані! Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, що стали невід’ємною частиною багатьох номерів. Також особливе місце відведено старим хітам, які перекладені українською. Погоджуюсь, що зараз вони звучать набагато краще оригіналу. Це і "Шльопки", і "Королева Ночі". А деякі з них навіть набули абсолютно нового змісту, такі як: "Номер один" або "Рай на землі". Також ви почуєте треки з мого нового альбому, який я презентую зовсім скоро. Режисером шоу виступив Герман Нєнов", - додають організатори.

До слова, Оля Полякова - українська співачка, телеведуча, переможниця другого сезону шоу "Народна зірка". Вона народилася у Вінниці.  

Купуйте квитки вже зараз!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення