Цікавий відпочинок у парку розваг УРУРУ

Цікавий відпочинок у парку розваг УРУРУ

Неподалік Львова, за 12 кілометрів від міста, у лісі відкрито парк розваг "УРУРУ" з гірками, лазанками та анімованими динозаврами. Це чудовий вибір для відчинку та розваг всією родиною, колективом та з друзями.
Розташувався парк на території відпочинкового комплексу "Бухта Вікінгів" за адресою с.Старе Село, вул.Лісова 14. 


Динозаври в "Уруру" - це не просто макети тварин. Вони ані­мовані і створені максимально реалістично і практично відповідають натураль­ним розмірам. 


Зараз в "УРУРУ" можна лазити та стрибати у сітках, кататися на гойдалках, з’їжджати з гірок. Родзинка парку – величезні анімовані динозаври, яких тут 22. На дотик вони м’які, рухаються, як живі, і виглядають дуже натурально. 

 

Динозаври тут різних видів та розмірів. Тут є і дорослі особини, і малі динозавренята, і яйця цих доісторичних тварин. 


Світлина від Парк розваг УРУРУ.

Динозаври тут створені максимально реалістично і практично відповідають натуральним розмірам. Як тільки проходите повз них – вмикаються датчики, і динозаври починають ще й видавати звуки.


Окрім анімованих динозаврів, тут ще й є діючий вулкан. Коли до нього наближаєшся, він починає вивергати хмари туману, схожого на дим.

"Уруру" — це не лише дино­заври, тут ще й вели­чезний сітчастий парк. Сітки — це факчтино величез­ні батути просто серед лісу. Натягнуті сітки на висоті приблизно сім метрів. Є і менш "адреналінні" гойдалки, гірки, які підійдуть для молодших ді­тей. 
Сітки — це фактично величезні батути просто серед лісу. Різниця лише у тому, що на звичайному батуті натягнута суцільна тканина, а тут — сітка, то ж ти бачиш, що під тобою. До слова, натягнуті сітки на висоті приблизно сім метрів. А розмір найбільшої сітки — 20 на 15 метрів. За бажання тут і футбол можна зіграти. Дорослим стрибати не заборонено.

 

Є і менш "адреналінні" атракції, гірки, які підійдуть для молодших дітей. Усі гойдалки тут максимально безпечні: нема важких залізних конструкцій та гострих кутів, як на звичайних майданчиках, встановлених у містах.
Світлина від Парк розваг УРУРУ.

 

Світлина від Парк розваг УРУРУ.
Денний квиток в УРУРУ - 350 грн для всіх, хто вище 90 см. Платіть на вході - розважайтеся цілий день/
Вхід одноразовий!
Працюємо щодня з 10:00 до 18:00.
Наразі знижок немає!
Телефон для довідок: 067 512 55 55 

Парк розваг "УРУРУ" знаходиться за адресою с.Старе Село, вул.Лісова 14. Чекаємо на Вас!)

Майте на увазі, що платити доведеться двічі. За вхід на територію бази "Бухта Вікінгів" також треба заплатити 40 грн з людини у будні і 50 грн у вихідні. Для дітей молодших 10 років безкоштовно (на одного дорослого не більше двох дітей, вхід без батьків суворо заборонено).

Коментарі до події (2)
  • Татьяна Шовкун 16 Травня

    Відгук, як вчителя-керівника групи, відповідального за життя і здоров'я учнів, вкрай негативний. Керівник-групи, вчитель для того щоб виконувати свою роботу та слідкувати за учнями, має заплатити за вхід 400 гривень(це одноденна зарплата вчителя). Не рекомендую вчителям вести групи учнів до парку розваг УРУРУ.,
  • Юрій Юрійович 29 Вересня

    Все ніби Ок але ціна 250 грн а не 150 як заявлено) купив каву «флет сайт» 95 грн(додаю чек) ми вже в Європі ?)
Отримуйте
регулярні оновлення