Територія вільних людей: що чекає фестивальників на "Файному місті 2019"

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
25 липня 2019

Найочікуваніша музична подія року набирає обертів. Цьогоріч фестиваль стартував 25 липня і проходитиме, як завжди, 4 дні. На "Файне місто" учасники з‘їжджаються зі всієї України і не тільки. Чим живе фестиваль у перший день та, чим дивуватиме гостей дізнавалась команда сайту Moemisto.

Територія вільних людей: що чекає фестивальників на "Файному місті 2019"

Вхід на фестиваль «Файне Місто» відкрився 25 липня близько 8:00 і з цього моменту працює цілодобово аж до завершення фесту.

Файне місто - це не просто фестиваль, це місто-легенда, де кожен район та локація мають свою історію. Цьогоріч на фестивальників чекає:

  •  7 сцен;
  • більше 100 виконавців із різних країн;
  •  4 дні драйву;
  •  формат «open-air»
  • а також розваги: реслінг, дитяча кімната, гейм тур, луна парк, розумні ігри, настільні психологічні ігри, центр науки, спортивний парк, музей та інші цікаві локації.

Це все і безліч несподіваних сюрпризів чекають на учасників! 

Однією з таких є "Фотосушка", яку організовує мобільна редакція “RIA” спеціально для жителів “Файного міста". Щодня ми стежитимемо за життям на території вільних людей через об’єктиви наших фотокамер, а вранці 27 та 28 липня вивішуватимемо фотокартки на сушку. Все просто: підходьте до нашої мобільної редакції RIA (навпроти локації “РАГС”), шукайте себе на фотографіях, забирайте фото. Публікуйте їх у соцмережах та тегайте нас @20.hvylyn, @moemisto_ternopil та @fainemistofest

Маршрутна карта та розміщення локацій на фестивалі Файне місто 2019.

 

Декілька цікавих фактів про фестиваль "Файне місто":

  • З кожним роком фестиваль набирає оборотів, але у нас залишається незмінною дуже цікава статистика. 90 % відвідувачів фесту - це люди із іншим міст, а от тернополян лише 10%. 
  • На “Файному місті” є  два кемпінги — безкоштовний та за гроші. 

Бонуси платного кемпінгу  — безкоштовний душ, дрова для вогнища, можливість підзарядки телефонів та ще безліч усього. Окрім того, цього року кожен володар квитка з платним кемпінгом отримає у подарунок “Файну торбу”, в якій лежатимуть дощовик, презерватив, серветки, купони зі знижкою на пиво та ще безліч речей, які обов’язково стануть в нагоді на фестивалі. 

У безкоштовному наметовому містечку також будуть окремі душі та туалети, кажуть організатори. 

  • З добиранням на фестиваль проблем не виникне, адже від залізничного вокзалу до іподрому будуть курсувати цілодобово автобуси. 
  • Цьогоріч добратися на фестиваль "Файне місто" люди на інвалідних візках зможуть на соціальному таксі. За номером телефону: +38097 087 61 46, або ж зареєструвавшись за посиланням https://u.to/5vbQFQ можна домовитись за те, щоб соціальне таксі приїхало до дому і відвезло на фестиваль. 
  • власники "Картки тернополянина" зможуть безкоштовно відвідати фестиваль.
  • Як і минулого року на фестивалі працюватиме пастор, який зможе одружити усіх бажаючих;

 

Погдинна програма виступів музичних гуртів

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...
Як підготуватися до Пасхи?
Як підготуватися до Пасхи? Підготовка до Пасхи - це не лише і не стільки приготування їжі і прибирання у будинку. Поради, як по-справжньому підготу...