Різдвяна програма: ТОП-8 найочікуваніших концертів січня

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
26 грудня 2019

Зима добряче порадує тернополян. Одразу після різдвяних свят розпочнуться святкові концерти, які подарують радість серцю та душі. Адже це не просто концерти твоїх улюблених виконавців, це різдвяні проекти та грандіозні шоу, з якими вони завітають у Тернопіль.

Команда MoeMisto підготувала ТОП-8 концертів січня, які просто гріх пропустити.

Різдвяна програма: ТОП-8 найочікуваніших концертів січня

Розмаїття таке, що й годі обрати на що піти. Скільки людей - стільки смаків. Діліться з друзями у соцмережах, можливо їхній улюблений гурт саме у цьому ТОПі!

Різдвяні традиції: коляда з Тетяною Ціхоцькою 

Дата: 10 січня, 19:00 год.

Відкриє концертний січень Тетяна Ціхоцька. “Коляда з Тетяною Ціхоцькою” – концертна програма, яка вже більше 15 років дарує глядачам неповторну атмосферу різдвяних свят. Програма складається з різдвяних пісень, колядок, щедрівок, традицій “Водіння Маланки”, “Перебіранців”. Концерт відбудеться в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі Т. Г. Шевченка. 

Квитки: 100 - 250 грн. Можна придбати онлайн тут

 

Концерт скрипаля - віртуоза Олександра Божика 

Дата: 10 січня, 19:00 год.

Найдрайвовіший концерт цієї зими!  Масштабне музичне дійство на чолі з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі потужного рок-оркестру охопить увесь спектр ваших емоцій! Світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесено до «Книги Рекордів України»! 

Квитки: 230-420 грн

 

Концерт ТНМК 

Дата: 13 січня, 19:00 год.

ТНМК везуть до Тернополя теплий акустичний різдвяний концерт.

Музиканти стануть персонажами класичного українського вертепу, а між піснями грають в якості акторів фрагменти міні-вистави, в якій подають різдвяні традиції в сучасному контексті, таку спеціальну програму гурт Танок на майдані Конґо вирішив додати на минуле Різдво.

Квитки: 190-430 грн.

 

Різдвяна історія з Тіною Кароль  

Дата: 15 січня, 20:00.

Святковий гала-концерт «Різдвяна історія з Тіною Кароль» - це проект, який об'єднує і дарує максимум позитиву. Метою співачки також є відродження чудових новорічних і різдвяних традицій, коли гучні дружні компанії, сім'ї збираються разом і співають колядки і щедрівки.

Квитки: 320- 1250 грн. Можна придбати онлайн тут 

 

Іван Попович з концертом у Тернополі 

Дата: 17 січня,18:30 год.

Зі сцени звучатимуть улюблені хіти естрадного співака - "Розлук не Буде",  "Василина", "Золото Карпат". Також для Вас готують і прем'єри нових пісень.

Квитки: 150-350 грн. Придбати можна онлайн тут

Концерт Ірини Федишин "Україна колядує"  

Дата: 23 січня, 19:00 год.

"Україна колядує" - такими словами розпочинається кожен Новий рік, - розповідають організатори. - І цьогоріч винятку не буде! Ірина Федишин запрошує усіх на концерт - відомі хіти і нові пісні, атмосфера свята і українські мелодії. На вас чекають не лише колядки, улюблені пісні, але й неймовірні постановки  традиційної народної обрядовості, до слова, над ними працюють найкращі режисери та сценаристи.  Шоу "Україна колядує" разом з Іриною Федишин подарують вам казковий вечір. 

Квитки: 200-480 грн. Придбати можна онлайн тут

 

Святковий концерт Оксани Мухи

Дата: 24 січня, 19:00 год.

Уже стало доброю традицією – колядувати з Оксаною Мухою. Кілька років поспіль у січні співачка запрошує на свої святкові концерти. І цьогорічна зима – не виняток.

Різдвяні вечори з Оксаною Мухою – це щира, душевна і дружня коляда. У новій концертній програмі співачки - автентичні та авторські колядки у несподіваних аранжуваннях. Слухачі почують як рідкісні коляди з усіх куточків України, так і всім відомі колядки «Добрий вечір тобі», «Бог ся рождає», «Тиха ніч», «На небі зірка ясна засяла», що з року в рік звучать у кожній українській родині. 

Квитки: 250-490 грн

Симфонічний QUEEN 

Дата: 28 січня, о 19.00 год

Тернополян запрошують згадати минуле, насолодитися якісною музикою і провести дуже приємний вечір. Симфонічний оркестр GosOrchestra під керівництвом Олександра Госачінского завітає у Тернопіль з культовими хітами британців в неперевершеному аранжуванні від Олексія Таланова.

Квитки від 150 грн. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Гіроскутер: сучасний транспорт майбутнього
Гіроскутер: сучасний транспорт майб... У наш час технології швидко розвиваються, і з кожним роком з'являється все більше інноваційних пристроїв, які полегшують...
10 кращих хітів виконаних українською
10 кращих хітів виконаних українськ... Рідна мова - така солов'їна і милозвучна. Нас навчили слухати російське, бо воно "краще". Та хіба ж так? Просто своєму н...
Цікавий тест на знання української мови. Перевіряємо свої знання!
Цікавий тест на знання української... Із 16 січня 2021 року вся сфера обслуговування перейшла на українську мову при спілкуванні з клієнтами й відвідувачами,...