Улюблені місця відпочинку тернополян на літо у файному місті

MoeMisto
Автор:
MoeMisto
22 травня 2020

На календарі розпал літа. А тому, кількість тих хто віддає перевагу відпочинку на природі зростає. Такі прогулянки не тільки корисні, а ще й дають масу позитивного заряду на день.

Наше місто хоч не таке велике, проте запам`ятовується туристам саме через свою затишність та мальовничі місця.

Для самих тернополян, посиденьки у ресторанах та кафе у літній період замінюються перебуванням на свіжому повітрі.

Moe Misto підготувало підбірку із наймальовничіших місць файного міста Тернополя, до яких ноги самі будуть приводити та стануть вашим улюбленим місцем відпочинку на це літо.

Улюблені місця відпочинку тернополян на літо у файному місті

 

  • Оновлена "Циганка"

Неймовірне місце відпочинку біля озера. Дивлячись минулорічні фото, просто невіриться що вони були зроблені на тій же самій набережній. 

Тернополяни та гості міста можуть відпочивати граючи волейбол, брати з собою покривала, робити пікніки чи просто милуватись краєвидом. Або ж, провести час в затишньому ресторані-барбекю "SpeakEasy" на березі озера, з найрізноманітнішими стравами, напоями та кальянами.

  • Прогулянка на тернопільському теплоході

​Тільки у Тернополі центром гуляють на катері. На таку прогулянку можна піти як з коханою людиною, друзями так і у сімейному колі. 

А квитки на таке задоволення, цілком по кишені кожному. Ціни на проїзд можна читати тут

  • Екстрим-парк біля "Орнави"

​Цей парк є одним із найбільших у Західній Україні і під час його споруджання був врахований найкращий європейський досвід та побажання молодих людей, які займаються екстремальними видами спорту у Тернополі.

  • Єлисейські поля

Неподалік озера в парку Шевченка розташувався такий собі зменшений аналог пам'ятки у Парижі - Єлисейські поля у Тернополі. Головний проспект столиці Франції, що простягається майже на 2 кілометри, у файному українському місті представлений невеликою алеєю парка з двома пагорбами.

 

  • ​Парк здоров'я

У тернопільському парку «Здоров'я», який облаштували на мікрорайоні «Дружба», окрім дитячих та спортивних майданчиків, відпочинкових зон та пішохідних доріжок, тепер є і територія барбекю.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як розпізнати дефіцит цинку в організмі та чому він виникає?
Як розпізнати дефіцит цинку в орган... Життєво важливим мікроелементом для дорослих та дітей є цинк, який міститься в яловичині, курятині, рибі, яйцях, креветк...
Паска а-ля панетоне від Євгена Клопотенка (відеорецепт)
Паска а-ля панетоне від Євгена Клоп... У кожної господині є свій рецепт паски, але я вважаю, що чим більше варіантів, тим краще. Особливо, якщо цей варіант пер...
Як вийти з Великого посту без шкоди доя здоров‘я
Як вийти з Великого посту без шкоди... Актуальне наразі питання, адже вже цього тижня завершується Великий піст. І якщо відразу накинутись на всі продукти, які...