Фестиваль  "Файне місто 2022"

Фестиваль "Файне місто 2022"

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

10 років епохи Ф.М. - саме під таким гаслом пройде 10-ий ювілейний фестиваль Файне Місто. У 2022 році фест триватиме з 28 по 31 липня. 

"10 років епохи Ф.М." це продовження  легенди: Файне Місто - Територія Вільних Людей. 28 липня ми знову відкриємо портал у паралельну реальність Файного Міста, в якій кожен громадянин міста забуде про щоденні проблеми і стане сам собою.

Мешканці Файного Міста це наче окремі світи, які на 5 днів переплетуться між собою і створять одну велику галактику з десятками тисяч  яскравих планет.

Деталі фесту (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Bad Omens – американський металкор гурт, який лише за декілька років встиг вирости з молодої перспективної команди до однієї з ключових фігур в жанрі, з кожним релізом демонструючи новий рівень якості перед фан базою.

Вже 29 липня Файні Люди зможуть перевірити, чим гурт вразить цього разу в порівнянні з першим виступом гурту в Україні в 2018 році в рамках Dark Stage фестивалю.

The Black Dahlia Murder 31 липня на Dark Stage фестивалю Файне Місто 2022!

The Black Dahlia Murder - один з головних гуртів американської школи мелодік дез металу, який за свою більш ніж 20-тирічну історію встиг об'їхати всю земну кулю вздовж і поперек, не залишивши жодного живого місця від концертних майданчиків після своїх виступів. Ураганні бластбіти, лютий вокал, соковиті гітарні рифи та сьоркл піти немов справжній смерч - все це на нас чекає вже 31 липня на Dark Stage!

Вперше в Україні! Bury Tomorrow на фестивалі Файне Місто 2022.

Ми не могли пройти повз побажань Файних Людей, і нарешті, після декількох років переговорів, раді оголосити, що 29 липня Dark Stage фестивалю накриє хвилею потужного британського металкору, який точно не залишить нікого байдужим!

Вже понад 15 років цей гурт розносить концертні майданчики та сцени найбільших світових фестивалів, стабільно демонструючи високий рівень матеріалу, який вони випускають. Потужні драм партії та відточені гітарні рифи, , які поєднуються із лютим гроулом та мелодичним чистим вокалом, залишаються в сердці кожного, хто їх почує, і вже наступного літа, на фестивалі Файне Місто 2022 ви самі зможете в цьому переконатися!

Коментарі до події (3)
Отримуйте
регулярні оновлення