Фінал Ліги чемпіонів

Фінал Ліги чемпіонів

Долучитись до головної футбольної події року запрошує паб "Хмільне щастя" 6 червня. Трансляція матчу між "Ювентусом" (Турин) та "Барселоною" (Барселона) стартує о 21.45.

"Барселона" в будь-якому випадку є фаворитом поєдинку. Але, інакше, просто і бути не могло, який би суперник у фіналі каталонцям не дістався б. В даний момент команда перебуває на піку своєї форми, змітаючи на своєму шляху кожного противника. Трійка нападників Мессі - Неймар - Суарес творить чудеса. І складно взагалі уявити собі на даний момент команду, захист якої може зупинити цей атакуючий трикутник. В цьому сезоні Мессі, Неймар і Суарес забили на трьох вже 114 голів! Це неймовірний показник, до якого нападаючим будь-якого іншого європейського клубу дуже далеко. Але раніше "Барселона" теж дуже багато забивала, але і досить пропускала. Навіть середнякам іспанського чемпіонату. Зараз же команда постійно грає на "нуль". І це варто врахувати футболістам "Ювентуса", які не можуть похвалитися такою результативністю, як каталонська трійця. Так, Тевес проводить неймовірний сезон, багато забиває. Так, в центрі Пірло переживає, напевно, вже п'яту молодість. Так, Погба здатний "вигризти" м'яч у будь-якого нападника. Так, в воротах не знає старості Буффон. Але нинішня "Барселона" - це, поки, без всякого сумніву, найсильніша команда в світі.

"Ювентус" ніхто не очікував побачити у фіналі. У матчі з «Реалом» на італійців ставили, напевно, тільки щирі вболівальники клубу. Не можна сказати, що "Ювентус" незаслужено вийшов у фінал. Команда відмінно грала весь сезон: стала беззаперечним чемпіоном у своєму національному чемпіонаті, виграла кубок країни, вийшла у фінал Ліги Чемпіонів. Як може такий клуб не заслуговувати на повагу? І можна говорити скільки завгодно, що італійський чемпіонат вже не той, що раніше. І конкуренції у "Ювентуса" ніякої немає. Але факт залишається фактом. Пірло і компанія - у фіналі головного європейського клубного турніру. І це - вже показник, багатьом грандам провідних чемпіонатів навіть і не снилися.

Звичайно, з "Барселоною" "Ювентус" буде боротися до кінця. Команда не виходила у фінал Ліги Чемпіонів більше 10 років. Буде видовищно!
Замовлення столиків за телефоном: 47-78-12 та 050-43-751-40.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення