Концерт гурту "Сержант Блюз"

Концерт гурту "Сержант Блюз"

Концерт тернопільського гурту відбудеться у пабі "Хмільне щастя" 15 листопада. Початок - о 21.00.

Тернопільський гурт Сержант Блюз заснували Анатолій Лещишин (губна гармоніка) та Остап Циклиняк (гітара).
Хлопці спочатку настільки відрізнялися один від одного музичними смаками, що навіть не вірилося що з того щось вийде. У Остапа, разом з його братом Тарасом була досить відома в певних колах група Вогні Цитаделі, які грали досить віддалену від блюзу музику – мелодік метал. Проте з часом музичні смаки, якщо не змінюються то розширюються. Анатолій, який давно вже виношував мрію створити групу, яка б грала блюзову классику, просто запитав при випадку у Остапа, чи не знає він когось, хто б хотів грати чорний блюз. Тут і стався власне той випадок – коли зійшлося двоє з однаковими думками – Остапа вже давно цікавила ця музика – проте ця цікавість не виливалася у щось практичне. Це і був день – коли був даний старт Сержанту Блюз.

Хоча тоді ще навіть про назву не думали. Оскільки у гурту вогні Цитаделі, на той момент не було вокаліста і хлопці фактично сиділи без роботи (у музичному плані) – то було вирішено, що участь у новому проекті візьмуть власне старі учасники Вогнів. Таким чином сформувався кістяк гурту – Анатолій Лещишин (губна гармоніка), Остап Циклиняк (гітара), Тарас Циклиняк (ударні), Назар Гайда (бас-гітара). Почалися перші репетиції і спроби власних сил у блюзовій музиці. Ніби все і виходило, проте без вокалу це було не те чого хлопці прагнули. Пошуки вокаліста, який би і хотів, і міг, і розумів суть блюзу спочатку не приносили ніяких результатів. Тоді і ставився другий випадок, коли доля випадково зводить потрбіних людей. Таким чином Анатолій зустрів свого давнього друга, якого не бачив вже з вісім років – Юрія Кульчика – який і став фронтменом гурту. Буквально з першої спільної репетиції стало зрозуміло – що Юрій саме той голос – якого хлопці шукали. З того моменту робота пішла вперед.

Зараз у Сержанта Блюз вже готові 10 каверів на чорні і не тільки блюзові та блюз-рокові стандарти і хлопці активно працюють над розширенням репертуару. Серед них така классика як: Crossroad Blues (Robert Johnson), Mannish Boy (Muddy Waters), Shake Your Hips (Rolling Stones), My Baby (Little Walter) та інші.
Замовлення столиків за телефоном: 47-78-12 та 050-437-51-40.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення