Концерт "Хамерман Знищує Віруси"

Концерт "Хамерман Знищує Віруси"

Всі анонси від: Nа пошті

Схоже, епідемії минули, і ви забули слово «дезінфекція»?

То готуйтеся! 12 травня о 19.00 в укритті Nа пошті, що по вул.Коперника, 4 в Тернополі відбудеться велика дезінфекція. Тому що - Хамерман знищує віруси! Разом з вірусами шаленою енергетикою ХЗВ позбавляють зарозумілості, ліцемірства і формалізму.

Хамерман Знищує Віруси — український музичний гурт, заснований 1996 року у місті Суми. З оригінального складу гурту залишилось двоє музикантів. До вашої уваги тексти Володимира Пахолюка та музика Альберта (Олега) Цукренка, а вокальні дані продемонструють обидва виконавця. Вони добряче попрацюють на сцені, щоб епатувати закреслено освіжити ваші відчуття!

Гурт неодноразово виступав хедлайнераом музичних фестивалів, у тому числі і «Файного міста» (Тернопіль), є лауреатом фестивалю «Червона Рута» 1999 р. і переможцем конкурсу «Перлини сезону» 2000 р. у номінації «танцювальна музика». Того ж 2020 р. хамермани випустили восьмий диск під скромною мімішною назвою «Кря»(назва оманлива).

Кожна зустріч ХЗМ – це яскравий перформенс, що викликає феєрію емоцій цікавим поєднанням мелодіки, голосів і мізансцен, оригінальних костюмів і артистичної гри, неприхованої сатири і пронизливої іронії. Одним словом, це буде ексклюзивно!

Будуть безжально знищені нудьга, песимізм, сірість. А що виникне натомість? Залежить від кожного з вас, шановні глядачі. Поспішайте за квитками!

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення