Концерт гурту Карна у Тернополі

Концерт гурту Карна у Тернополі

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

Гурт Карна виступить на наймасштабнішій події року у Тернополі - фестивалі "Файне місто 2018". Рок-гурт запалить Main сцену в другий день фестивалю - 20 липня. 

 

 Карна - це культове явище в українській музиці. Хлопці грають в унікальному стилі, який самі називають гуцул-метал. Гурт створили двадцять років і, за цей час вони видали три альбоми, подарували меломанам десятки хітів, дали сотні концертів та змусили шалено відриватися тисячі людей. На диво гармонійно у своїй творчості вони поєднують мелодійну романтику та найпотужніший драйв, змушуючи прихильників відчути весь спектр емоцій. Вони грали на одних сценах із культовими європейськими та американськими музикантами,  змушували битись в екстазі найбільші концертні майданчики країни. Не винятком буде і головна сцена фестивалю "Файне Місто".

 

 

Виступ українського гурту Карна у рамках фестивалю "Файне Місто 2018" відбудеться 20 липня, на Main stage. Початок о 18.50.

 

 

Організатори зазначають, що 2018 рік є особливим для "Файного Міста". Отож, тепер це не просто територія вільних людей. Тут утвориться справжній мегаполіс, з повноцінними вулицями, площами, мікрорайонами, унікальними локаціями та навіть архітектурними об'єктами.

Відтепер це - місто мрії Файних Людей, місто, що сповнює енергією, дарує свободу та гарантує незабутній досвід. 

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн на нашому сайті.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення