Концерт Волинського народного хору

Концерт Волинського народного хору

Волинський народний хор з програмою "Щедрівочка щедрувала" виступить на сцені тернопільського драмтеатру 22 січня. Початок - о 19.00. Квитки: 60-120 грн.

Волинський народний хор заснований у 1979 році. Свій різдвяний концерт у Тернополі колектив приурочив до Дня Соборності України. Волинський народний хор провів більше трьох тисяч концертів. Насолодитися виступом колективу мала змогу не лише українська публіка, а й закордонні поціновувачі хорової музики, адже хор гастролював у Казахстані, Білорусії, Узбекистані, Грузії, Азербайджані, Росії, країнах Прибалтики, США та Канади, Італії, Греції, Польщі, Австрії, Бельгії, Франції, Німеччини та багатьох інших країн Європи.

В основному складі колективу близько 80 артистів, серед яких 5 заслужених артистів України та 1 заслужений діяч мистецтв України. У репертуарі - пісенний, музичний та хореографічний матеріал Волині, в якому особлива увага приділяється фольклорній спадщині, записаній Лесею Українкою, а загалом це більше 150 пісень, танців та вокально-хореографічних композицій. Більшість цих творів є
оригінальними і вперше були виконані саме волинськими носіями культури.
Це буде справді незабутнє видовище, адже на одній сцені виступлять близько 60 артистів, які одночасно будуть співати, танцювати та забезпечувати музичний супровід, - розповідають організатори. Волиняни обіцяють подарувати своїм шанувальникам грандіозну шоу-програму.

- Волинський народний хор вже давно здобув всеукраїнське та міжнародне визнання, - каже Роман Яворський. – І найвищою нагородою для колективу стала безмежна любов народу до його пісень. Волинські митці сьогодні виконують важливу місію, адже популяризують українське слово та патріотизм, дарують глядачам позитивний настрій, який так потрібен нам, українцям, в цей важкий для усіх нас час.  

Квитки - у касі драмтеатру.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення