Літературно-акустичний вечір "Патріот"

Літературно-акустичний вечір "Патріот"

Презентація збірки поезій "Відлуння свинцевих громовиць" буде у галереї "Бункермуз" 13 травня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.

Учасники вечора : поет, координатор проекту "Дух Нації" Юрій Руф, лідер гурту "Залізний Хрест" Богдан Жила, а також, барди: Степан Горбик, Андрій Олійник та поети Юрій Матевощук, Любомир Сарабун.
"Відлуння свинцевих громовиць" – збірка націоналістичної поезії, створеної у період бойових дій на Східному фронті, розповідають організатори. Автори спостерігали за перебігом постреволюційних подій і через призму власних переживань та оцінок ситуації відобразили тінь Визвольної Війни за Свободу та Незалежність, яка темною хмарою вкрила нашу Батьківщину. Юнгерівські "Сталеві грози" минулого тисячоліття стали сучасними реаліями кривавої учти на Донбасі – ціни, яку вимагає її величність Свобода від синів та доньок нашого Краю. Свинцеві громовиці сягають луною зі Сходу на Захід, пробуджуючи дух нації!
Гості матимуть змогу придбати збірку "Відлуння Свинцевих Громовиць" з автографами авторів та скласти пожертву для бійців Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор".

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення