Місто професій

Місто професій

20 вересня у парку імені Тараса Шевченка усі охочі дітлахи зможуть отримати паспорт, влаштуватися на роботу та заробити свою першу зарплату. Старт - о 13.00.

На території діятиме магазин, де за зароблені кошти, вони зможуть купити солодощі. Приїде на "Місто професій" дружина Президента України – Марина Порошенко з дітьми.
Спробувати себе діти зможуть у різноманітних професіях: лікаря, будівельника, слюсаря, рятувальника, стоматолога, фотографа, диспетчера таксі, вчителя англійської мови та ін.
- "Місто професій" – це інтерактивна гра для дітей, єдина у своєму роді в Україні. У парку Шевченка буде розгорнуте інтерактивне містечко. На вході кожна дитина, незалежно від віку, отримає паспорт і зможе влаштуватися на роботу. Ми плануємо презентувати в порядку 30-ти професій. Головна суть у тому, що дитина, щоб отримати зарплату, має працювати. Акція дасть можливість для дітей не лише отримати свою професію в майбутньому, але й можливість побачити, що таке суспільство, –  розповідає координатор проекту Тетяна Люлька.
Проект уже відвідав Білу Церкву та Вінницю, планують його провести ще у 23-ох містах України. Залучать до заходу також дітей-сиріт.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення