Новорічно-різдвяна програма "Чарівні вогники Різдва"

Новорічно-різдвяна програма "Чарівні вогники Різдва"

Всі анонси від: Український дім "Перемога"

Муніципальний камерний оркест запрошує тернополян на новорічно-різдвяне дійство "Чарівні вогники Різдва". 

«Чарівні вогники Різдва» - цьогоріч так представили традиційну новорічно-різдвяну програму, яку Муніципальний Галицький камерний оркестр представить своїм шанувальникам в понеділок, 26 грудня. Чарівне дійство відбудеться в  Українському Домі «Перемога».

Щорічно оркестр радував концертом своїх шанувальників 25 грудня, символічно на польське Різдво. Проте цього року відбулись зміни, захід запланований на 26 грудня, понеділок, однак розпочати останній тиждень 2016 року зі святкової новорічної музики є хорошою ідеєю, яка дає заряд на цілий тиждень. 

Запорукою успішного концерту стануть твори, які включили артисти до цієї програми. За словами художнього керівника і диригента колективу, народного артиста України Василя Феленчака: "У концерті звучатимуть як звичні для новорічного часу мелодії, на зразок Танцю Феї Драже з балету «Лускунчик» Петра Чайковського, саундтреку «Десь у моїй пам'яті» з кінофільму «Один вдома» чи увертюри до оперети «Летюча миша» Йогана Штрауса, так і цікаві джазові речі Лероя Андерсона та Генрі Манчіні, рок-н-рольні ритми, втілені у попурі на пісні групи "The Beatles", естрадні мотиви, що знайдуть відображення у композиціях «Happy New Year» з репертуару «АВВА» та «Let it snow", яку виконував Френк Сінатра.

Не обійдеться і без улюблених різдвяних творів, таких як «Тиха ніч», «Дзвіночки дзвенять», «Щедрик». А колядки артисти оркестру виконуватимуть разом з народним аматорським жіночим камерним хором «Gloria» з міста Бережани, який цього року стане гостем програми «Чарівні вогники Різдва».".

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення