"Оркестр Че" презентує "Чорний слід"

"Оркестр Че" презентує "Чорний слід"

Концерт гурту у повному складі буде у пабі "Патрік" 21 листопада. Початок - о 21.00. Квитки: 40 грн - у попередньому продажі та 60 грн - у день концерту.

- "Оркестр Че" – так стільки гурт, як засіб шокової терапії, - розповідають організатори. - Оскільки дійство, що відбувається на сцені під час концерту, не можна назвати суто музичним. Це дивна суміш музики, театру та слів. У сучасному музичному просторі не так багато груп, які здатні створювати не просто свій стиль, а свій світ. "Оркестр Че" якраз один з цих небагатьох! Контрастне сполучення абсурдних, сюрреалістичних, а останнім часом все більше кіберпанківських текстів та дуже світлої мелодики створює особливу атмосферу, якій складно знайти аналогію.
Музику "Оркестру Че" складно віднести до якого одного стилю, оскільки колектив справді індивідувальний у всьому. Колектив має 5 альбомів: "Золотой миллениум" (2005), «Эйфория закончилась. Happy end» (2007), "Предчувствие нулевого года" та "Роботыцеремоннонесутгидрохоботы" (2010), "Коллективное Б" (2012).
Склад "Оркестру":
Олег Каданов — тексти, музика, гітара, вокал
Сергій Савенко — кларнет, аранжування
Михайло Кабанов — перфоманс
Іван Кондратов — бас, аранжування
Дмитро Зінченко — барабани
Стас Кононов — гітара, аранжування
Петро Целуйко — гітара, аранжування.
Замовлення столиків, довідка та квитки за телефоном: 51-49-99.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення