Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт

Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Концерт Піккардійська Терція. Чарівний Різдвяний концерт в Тернополі відбудеться 16 грудня о 18:00 в ПК Березіль.

На вас чекає зустріч із насправді легендарною формацією. Тож не втрачайте нагоди отримати нові враження та насолодитися унікальним талантом майстрів співу.

«Піккардійці» – визнані метри співу а-капела. Творчість гурту – безцінне надбання сучасної української культури. За 30 років репертуар колективу поповнився десятками розкішних композицій, що мають неймовірно потужну енергетику та відзначаються музичною й вокальною досконалістю.

Вас чекає нова масштабна програма, до якої увійшли і мелодійна робота «Старенький трамвай», і глибока композиція «Пливе кача», і багато інших відомих творів, а також колядки.

Чекаємо на вас!

 «Піккардійська Терція» - унікальний колектив для української музичної культури. За понад 20 років стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», У репертуарі «Піккардійської Терції» - понад 300 пісень у найрізноманітніших музичних стилях: поп, рок, класика, фольк, джаз, кантрі, духовна музика, рок-н- рол, блюз… На 95 відсотків це – україномовний репертуар. Хоча загалом у пісенному активі секстету є пісні 12-ма (!) мовами. Не менше вражає й географія виступів формації: Польща, Німеччина, Чехія, Іспанія, Італія, Франція, Канада, США, Бельгія, Швейцарія, Австрія і навіть Сингапур.

У цей чарівний вечір в серці кожного слухача пануватиме атмосфера радості та гордості за те якими талановитими людьми сповнена наша країна!
 

Коментарі до події (1)
  • Лариса Гонтарук 12 Лютого

    Купити квитки
Отримуйте
регулярні оновлення