Роман Скорпіон у Тернополі

Роман Скорпіон у Тернополі

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Концерт Роман Скорпіон в Тернополі відбудеться 7 вересня о 19:00 в Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса.

Завдяки неймовірно успішним синглам “Закохався”, “Поцілую”, “Обійму”, “Давай будем разом”, “Моя” співак завоював велику прихильність і любов глядача.

Роман родом зі Львова, свій творчий шлях розпочав у 2013 році з дебютною піснею “Поцілую”, а пісня-візитівка “Закохався” вже давно стала народним хітом. Сьогодні у його творчості чимало яскравих кліпів, україномовний альбом “Поцілую тебе”, мільйонні перегляди відео в інтернеті, а на концертах завжди повні зали. Пісні артиста лунають на топових радіостанціях України та далеко за її межами, а гастрольний графікспівака розписаний на декілька місяців вперед.


З кожним днем Роман Скорпіон закохує все більше і більше слухачів до власної музики, яку пише від душі. Він сам продюсер свого проекту та автор усіх пісень, які виконує.

На сольному концерті артист представить слухачам вражаюче шоу і всі найкращі пісні. Захоплюючі постановки, тони декорацій та пісні, які не залишуть байдужим нікого. Ви повинні це побачити, щоб заспівати головні хіти разом з улюбленим виконавцем і поринути у світ справжньої щирості та любові.

Роман Скорпіон - співак, ведучий, композитор. Народився 9 листопада 1990 року у м. Львові. Ще у підлітковому віці співав у церковному хорі. Закінчив музичну школу по класу акордеон. Коли настав час вибору професії, батьки артиста дуже хотіли, аби він став кухарем, проте самому Роману ця професія зовсім не подобалася, і він уперто продовжував займатися музикою. Це захоплення переросло в рішення стати професійним співаком, музикантом, композитором. По закінченню школи вступив до Училища культури та отримав омріяну з дитинства професію. Талант, працьовитість та наполегливість дозволили Роману увірватися в український шоу-бізнесу, і фанатів творчості з кожним днем ​​стає все більше й більше, а Роман стрімко наближається до бажаної мети. Роман рано осиротів. Після смерті мами став найстаршим у родині, тож замінив батьків і став підтримкою п'ятьом братам і сестрам адже батько пропав безвісти. У 2014 році вийшла, написана Романом прониклива пісня - «Мама», у якій автор передав усі свої почуття, які не встиг висловити їй за життя. Витримавши такі життєві випробування, Роман бере участь у благодійних заходах: підтримує онкохворих людей, приділяє багато уваги дітям-сиротам, адже сам добре розуміє, що таке життя без батьків. На декілька пісень Роман зняв кліпи, зокрема на його хіт "Поцілую". Наразі Роман Скорпіон закінчує роботу над першим студійним україномовним альбомом. Він є автором текстів і музики всіх пісень, що входять до альбому.

 

Коментарі до події (3)
  • Nadiya Nadiya 08 Лютого

    Хочу на концерт Романа Скорпіона
  • Маріанна Микієвич 05 Лютого

    Хочу на концерт Романа Скорпіона
  • Oleksiv Ihor 01 Лютого

    Хочу на концерт Романа Скорпіона
Отримуйте
регулярні оновлення