Таємний Миколай Файного міста

Таємний Миколай Файного міста

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

Фанати фесту "Файне місто" мають можливість не лише знову відвідати круті концерти та пожити у фантастичній атмосфері, а й зробити добру справу. Організатори запрошують до участі в благодійній акції Таємний Миколай Файного міста. 

Зареєструватися та дізнатися деталі можна тут: https://fainemisto.com.ua/secret-nicholas/

Заявки на участь приймаються до 23:59 30 листопада. 
 

Серед усієї передноворічної метушні вагоме місце відведено подарункам. Дехто більше любить дарувати, дехто — отримувати, але абсолютно усі люблять неймовірні емоції і ми хочемо зробити усе можливе для того, щоб Свято завітало до усіх Файних Людей і кожен з вас отримав подарунки.
Святий Миколай приходить лише до людей, але ми хочемо ощасливити ще й наших маленьких пухнастих друзів, які потребують нашої допомоги як ніхто інший. 

З величезним задоволенням і неймовірним трепетом ми оголошуємо про початок реєстрації в акції "Таємний Миколай Файного Міста", який являє собою обмін подарунками між Файними Людьми за принципом Таємного Санти.

Вартість реєстрації - символічна (від 50 грн), перевівши цю суму на картку, ви підтверджуєте свою участь в акції, крім цього вам потрібно буде зібрати, оформити і відправити подарунок для людини, контакти якої ми вам скинемо під час жеребкування. Більш детальна інформація у другому інформаційному блоці.

"Таємний Миколай Файного Міста" — це шанс знайти нові знайомства, зробити приємне комусь і допомогти чотирилапим друзям із благодійного фонду Happy Paw (https://happypaw.ua/ua), адже усі реєстраційні внески ми переведемо у фонд і зробимо щасливим не один десяток хвостиків.

Скільком хвостикам ми допоможемо — залежить від того, скільки коштів ми зберемо:
◼ 10 000 грн — нагодуємо тваринок в одному притулку (Притулок "SOS", Київ, Пирогово (більше 1300 тваринок)).
◼ 20 000 грн — нагодуємо тваринок у двох притулках ( "SOS", м. Київ, Пирогово (більше 1300 тваринок) + Гостомельський притулок, м. Гостомель, Київська область (понад 600 тваринок)).
◼ 30 000 грн — нагодуємо тваринок у трьох притулках ("SOS", м. Київ + Гостомельський притулок (більше 1300 тваринок), м. Гостомель, Київська область (більше 600 тваринок), "Бест френдс", с. Фасова, Макарівський район, Київська область (понад 1000 тваринок)).

 

Від імені фестивалю ми робимо перший внесок у розмірі 5000 грн, а також випадковим чином оберемо серед учасників акції тих, хто отримає додаткові подарунки від Файного Міста. 
Творити добро — просто. Тож, якщо ви бажаєте стати частиною святкової легенди, то заповнюйте анкету та беріть участь в створенні Свята.

УСІ КОШТИ, ЗІБРАНІ ПІД ЧАС РЕЄСТРАЦІЇ, БУДЕ ПЕРЕВЕДЕНО НА ДОБРУ СПРАВУ!

Ваше Файне Місто!

Читайте також: Фестиваль "Файне місто 2022"

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення