ТІК 11 жовтня у Тернополі

Тернопіль, зустрічай!

Гурт «ТІК» 11 жовтня о 19.00 у Палаці культури «Березіль» з великим концертом, новими і улюбленими хітами, які запалять шаленим драйвом всіх і кожного!

«кацапи, а чому ми вас маєм питати, як жити на власній землі?!» — вогняний суперхіт цього літа гучно заспіваємо разом всією залою!

А ще — найпершими наживо почуємо надзвичайно гарні пісні з нового альбому «ТІК» «18+»: магічно-прекрасну «Тантру», глибокі «Ніч» та «Дельфін», сатирично-стьобного «Яйцеслава» та гарячу пісню-продовження культової «Вчительки» — «Луї Віттон».

І, звісно, щодуху запалимо під безсмертні бестселери гурту: «Олені», «Вчителька», «Сірожине пірожине», «Апрєль», «Не цілуй», «Свєта», «Альо-на», «Біла хмара, чорна хмара»,«Люби ти Україну» та інші хіти!

Незабутня атмосфера, щирі емоції, найкращі люди поруч і міць української музики!

Квитки на концерт «ТІК» (від 190 грн) купуйте за цим посиланням 

Там, де «ТІК» — завжди незабутньо!

Мільйони глядачів люблять «ТІК» за особливий драйв на кожному концерті, шанують за щирість у кожній пісні та обожнюють за безмежну харизму, патріотизм, почуття гумору й круту українську музику, під яку важко всидіти на місці.

У червні гурт «ТІК» відсвяткував 18-річчя на сцені і, презентувавши новий розривний альбом, розпочав нову сторінку своєї творчості. 

У жовтні Віктор Бронюк і «ТІК» їдуть у великий тур Україною на підтримку ЗСУ, аби потішити глядачів довгоочікуваними зустрічами і яскравими емоціями.

«Коли приїдете до нас? Коли концерт?» — я щодня отримую сотні таких повідомлень у соцмережах і знаю, як сильно за ці крайні 3 роки українці скучили за концертами «ТІК». Нарешті радо оголошуємо наш великий осінній тур,  у межах якого заспіваємо й заграємо у 23 містах України, — відзначає фронтмен «ТІК» Віктор Бронюк. — Ми теж шалено скучили за концертами і кожним містом, тож вже рахуємо дні до старту туру! Приготували чимало музичних сюрпризів для всіх шанувальників, які протягом 18 років були із нами, слухали і співали, танцювали і запалювали, раділи і сумували, не стримуючи щирих емоцій під наші пісні. Писали і пишемо їх з любов’ю до України і кожного. До зустрічі, рідні! Затанцюємо, поспіваємо й дамо драйву разом що є сили! Чекаємо всіх на концертах «ТІК»!»

Маючи незмінну патріотичну позицію, Віктор Бронюк і гурт «ТІК» із 2014 року займаються волонтерством і постійно виступають з концертами для воїнів на передовій.

Всі концерти нового туру «ТІК» також проходитимуть на підтримку ЗСУ. 

Гурт планує зібрати потужну суму і придбати автівки для захисників, які зараз незламно боронять Україну і кожного з нас.

Тернополяни і всі гості міста, не пропустіть 11 жовтня о 19.00 у Палаці культури «Березіль» концерт гурту «ТІК»!

Приходьте із коханими половинками і дітками, з кумами і сусідами, батьками і великими дружніми компанія — усіма, кого любите і з ким бажаєте розділити найяскравіші емоції!

На концерті «ТІК» вони гарантовані всім! 

Коментарі до події (1)
Отримуйте
регулярні оновлення