У Тернополі планують зробити власну книгу рекордів

У Тернополі планують зробити власну книгу рекордів

Всі анонси від: Фестиваль "Файне місто"

Створити «Книгу рекордів Тернополя» вирішили організатори фестивалю «Файне Місто» спільно з міською радою. На фестивалі «Файне Місто", 20 липня, встановлять перший рекорд, що увійде до цієї книги - близько 20000 чоловік в унісон співатимуть пісню Файного Міста.

- У цей день на фестивалі виступить гурт Брати Гадюкіни, автори неофіційного гімну Тернополя «Файне Місто Тернопіль», - каже один із організаторів та натхненників «Файного Міста» Володимир Пасяка.- І саме у цей день ми вирішили встановити рекорд одночасного виконання найбільшою кількістю людей Легендарної пісні під час виступу гурту. Тому у день народження фестивалю ми робимо спеціальну ціну вхідного квитка для тернополян. Варто відвідати Війна за планету мавп 2D

Кожен, хто покаже документ, що засвідчує тернопільку прописку, зможе при вході на фестиваль придбати квиток на цей день всього за 250 грн., Замість 560 грн. Акція діятиме лише 20 липня. - Тернополяни так часто встановлюють різноманітні та різнопланові рекорди, що вже давно настав час створити власну «Книгу рекордів Тернополя», - зазначає заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра. - Логічно, що першим записом у ній має стати виконання славнозвісної пісні про Файне. Відтак до цієї книги увійдуть всі рекорди, поставлені тернополянами і в Тернополі за останні кілька десятиліть, та вручено їм чи їхнім представникам спеціальні сертифікати під час святкування Дня міста.

У «Книзі рекордів Тернополя» будуть такі номінаціяї "Люди", "Мистецтво", "Гастрономія", "Студентство", "Спорт", "Наука і технології", "Мандри", "Природа", "Незвичайне й дивовижне".

Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Kult-podii/u-ternopolya-bude-vlasna-kniga-rekordiv-10623413.html

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення