У Тернополі шукають учасників для шоу "Міняю жінку"

У Тернополі шукають учасників для шоу "Міняю жінку"

Тернополяни мають шанс показати свої сім`ї на найбільшому телеканалі країни. Як показує статистика кожна друга людина мріє хоча б раз побувати на знімальному майданчику.

Тернопільські родини запрошують прийняти участь в популярному Реаліті шоу "Міняю жінку". Переїзд за рахунок каналу! 
Є обов'язкова грошова винагорода за участь!

Вимоги до родини:
Повно сім'я - чоловік + жінка + діти (від 2 років)!

Заповнюйте анкету https://1plus1.ua/minyayu-zhinku/novyny/11-sukae-geroiv-dla-novogo-sezonu-realiti-sou-minau-zinku-anketa?fbclid=IwAR3OBfU7XBtFEItC6Mf6v4wC2WxeGh70ZGv9dPeXgvk7FtQ-YzlVU_HhQlk

"Міняю жінку - документальне реаліті-шоу 1+1, у межах якого дві сім'ї на тиждень міняються дружинами. Участь у шоу беруть контрастні родини: з різним соціальним станом, способом життя, світоглядом, ставленням до роботи, одне до одного та до інших, полярними поглядами на виховання дітей, харчування і відпочинок. Такий досвід часто допомагає побачити те, до чого ви вже звикли, те, на що більше не звертаєте увагу в повсякденному житті." - добавляють організатори.

Шоу "Міняю жінку" шукає цікаві сім`ї, тому тернополяни мають змогу показати як цікаво живуть західні українці, отримати симпатії у телеглядачів та відвідати нові міста, або країни.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення