V Ювілейний Благодійний кіновечір "Подаруй дітям свято"

V Ювілейний Благодійний кіновечір "Подаруй дітям свято"

Всі анонси від: Актовий зал Технічного Коледжу ТНТУ ( 50 м. від ТРЦ Подоляни)

Друзі, команда VP_TERNOPIL спільно із "Майбутнє сиріт" благодійний фонд та Студентська рада ТНТУ ім. Івана Пулюя вітає усіх з НОВИМ 2018 РОКОМ.

Представляємо Вам "Зимову серію Благодійні Кіновечори "Подаруй дітям свято" другим фільмом "ПРИМАРНА КРАСА" та, запрошуємо Вас та ваших друзів на: V Ювілейний Благодійний кіновечір "Подаруй дітям свято", який відбудеться 17 січня, о 18:00 .

Цього разу захід пройде у незвичному форматі.

На Вас чекає:

1. перегляд фільму "Примарна краса".

2. виступи спікерів (у перериві) об'єднанні єдиною тематикою і основною частиною головної стратегії усієї діяльності #VP_TERNOPIL - "Об'єднання зусиль усіх громадських організацій задля того щоб надавати статусним (дітям-сиротам, з багатодітних сімей і сімей позбавлених батьківських прав) дітям і дітям, які того найбільше потребують не "рибку", а "вудочку".

3. І святкування ювілею проекту: #Благодійні Кіновечори VP_TERNOPIL І багато іншого, у тому числі розіграш призів від Партнерів VP_TERNOPIL 

Квитки можна замовити за номером: тел. 068 86 96781 - Олександр; тел. 098 74 12868 - Михайло., тел. 098 86 03433 - Валерій або придбати і оплатити при вході.

Вартість квитка - 50 грн(Зібрані кошти з заходу підуть на допомогу дітям сиротам, дітям з неблагополучних та багатодітних сімей: На ремонт та відновлення логопедичного відділення Бережанської школи-інтернат).

Тому, 17 січня, о 18:00 ми знову чекаємо на Вас в Актовій залі Технічного коледжу ТНТУ (50м від ТРЦ ПОДОЛЯНИ). уже на V Ювілейний Благодійний кіновечір "Подаруй дітям свято". З 17:40 (біля парковки та зупинки ТРЦ "ПОДОЛЯНИ") наші волонтери будуть зустрічати та проводити глядачів до місця проведення заходу.

Коментарі до події (1)
  • Валерій Васильович Боровицький 10 Січня

    Я Дуже радий, що є такі проекти. Як реально можуть змінити життя дітей-сиріт на краще. Я обов'язково буду.
Отримуйте
регулярні оновлення