Велика Стендап Подія у Bier Garage  - Тарас Яремій, Андрій Пілат, Діма Носов

Велика Стендап Подія у Bier Garage - Тарас Яремій, Андрій Пілат, Діма Носов

Всі анонси від: BIER GARAGE

Пані та панове!
31 травня, середа 19:00 "ВЕЛИКА СТЕНДАП ПОДІЯ" у "Бір гаражі".

Захоплююча стендап-вечірка з участю відомих коміків-стендаперів:
 

- Тарас Яремій - Український стендап комік. Комік, якого можна слухати всією сім‘єю, бо в кожній історії впізнаєш себе. Тарас вже більше 5 років займається гумором. Він брав участь в регіональній Лізі Сміху на заході України, першим зі стендап коміків став знаменитим у Тікток.

 

 - Андрій Пілат - український стендап-комік.  Гуморист розкриває найцікавіші факти своєї біографії прямо в стендапі, використовуючи весь інструментарій коміка від жартів до довгих акторських етюдів. Співзасновник «Вільного стендапу» та неймовірно талановитий комік. Хлопець має порушення мовлення, але не соромиться власного заїкання та постійно обігрує це під час виступів.  (Чернівці)



 - Діма Носов - молодий талановитий стендапер, який точно зачепить вас подачею та своїми гострими жартами. Талановитий артист, українець, який має широкий багаж цікавих та кумедних історій з подорожей. (Київ)


Це буде неймовірний вечір, коли три талановиті коміки зійдуться на одній сцені, щоб розважити вас своїми найкращими жартами та історіями.

"Бір гараж" зігріє вас своєю неперевершеною атмосферою, де ви зможете спробувати найкращі сорти крафтового пива, скуштувати смачну їжу та провести незабутній вечір.

Тож не пропустіть можливість насолодитись чудовим гумором та приємною атмосферою.
Купуйте білети та бронюйте столики зараз, щоб впевнитись, що ви цього не пропустите.

Вартість: 500 грн
Телефон для бронювання: 067 550 05 52

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення