Загальноміське свято "Випускник 2020" у Тернополі

Загальноміське свято "Випускник 2020" у Тернополі

Вручення атестатів та загальноміське свято "Випускник 2020" має відбутися 31 липня. Рішення про це прийняли на засіданні міського оперативного штабу.

"Ми плануємо, що 31 липня на відкритих локаціях шкіл нашої громади відбудеться вручення атестатів, після чого випускники традиційною пішою ходою пройдуть центральними вулицями міста від Надставної церкви до Центрального стадіону", – сказав міський голова Тернополя Сергій Надал.

На Центральному стадіоні відбудеться урочиста церемонія нагородженян медалістів.

"Цього року парад випускників відбудеться по-особливому, адже обов’язковими умовами його проведення є дотримання усіма учасниками ходи маскового режиму та рекомендованої головним санітарним лікарем України соціальної дистанції", – додав голова.

!!!За рішенням штабу, свято "Випускник 2020" відбудеться у Тернополі за умови, якщо впродовж наступних двох тижнів в місті не буде погіршення епідситуації та якщо Уряд чи обласний штаб не введуть додаткові обмежувальні заходи.

Якщо святкування відмінять, то відбудеться лише вручення атестатів і медалей випускникам та відзначать переможців загальноміських конкурсів. Тоді захід буде на Співочому полі, що в парку Національного відродження. У такому випадку парад випускників скасують.


Якщо свято відбудеться за розкладом - чекають усіх)
Вхід вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення