Виставка графіки та живопису

Виставка графіки та живопису

На другому поверсі Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу влаштували міні-галерею. Там розмістили роботи групи митців, які можна оглянути щоденно з 9.00 до 19.00 упродовж трьох тижнів.

В експозиції картини випускника коледжу – Миколи Кафтана - на тему АТО. А також роботи молодих митців Любові Поворозник та Оксани Бурди. Досвідчений художник Володимир Шумило поділився полотнами з улюбленим місто.
- Коли малюю Тернопіль, то відтворюю все так, як є, достовірно, – розповів Володимир Шумило. – І зараз на моїх давніх роботах можна побачити те, чого вже немає. Адже місто весь час змінюється, і невідомо, яким воно буде за день чи рік. А так у живописних роботах усе зафіксовано. Для експозиції я надав полотна, створені цього року. Є там і центр міста, і Надставна церква, і парк Національного відродження. Якось вранці я переходив через цей парк з "Баму" на "Східний", і в був зачарований тим, що побачив: ніби в лісі опинився. Не думав, що в цьому парку можна щось цікаве знайти, а коли побачив дерева у вранішньому світлі, то мені захотілося відтворити такий сюжет на полотні.
Графічна частина експозиції представлена роботами двох авторів: заслуженого художника України Євгена Удіна та Володимира Поворозника. Для виставки Євген Удін обрав картини у різних техніках: є автолітографії, монотипії, роботи створені олівцем, тушшю, фломастером.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення