Виставка картин Крістіни Андоліні «Еволюція душі 2020. Змова Купідонів»

Виставка картин Крістіни Андоліні «Еволюція душі 2020. Змова Купідонів»

Всі анонси від: Тернопільський обласний художній музей

18 грудня 2020 року у виставковому залі Тернопільського обласного художнього музею  відбудеться відкриття різдвяної виставки-розпродажу картин художниці Крістіни Андоліні "Еволюція Душі. 2020. Змова Купідонів".

44 роботи буде представлено для показу, з яких 37 робіт готові до Різдвяного розпродажу. Виставка триватиме з 18 грудня 2020р. по 15 січня 2021р.

20 % від продажу картин будуть спрямовані на реалізацію спільного з Сергієм Кічулою проекту "Я покажу тобі світ...",  метою якого є придбати спеціальний візок для активних прогулянок для дітей з інвалідністю вартістю 40 тисяч гривень.

Еволюція душі стала впізнаваним мистецьким брендом, оскільки це вже 5 виставка картин Крістіни.

Крістіна Андоліні про “Еволюцію душі”: 

“Еволюція Душі - частина мене. Плід моєї фантазії і нарізка моїх мрій. Еволюція Душі об‘єднала найрідніших мені людей - близьких духом, ідеями і втіленням задумів у житті. Команда, яка органічно і впевнено реалізовує нашу місію. І знаходить відклик схожих і небайдужих - в емоціях, в побуті, в моментах злетів і падінь. Тих, які з круцьком всередині, хто в дорозі і в пошуках високого глибинного задуму. Еволюція Душі - це ключ, відповідь на сокровенне запитання. Я щиро вдячна Богу за людей, хто пліч о пліч, рука об руку і душа в душу зі мною. За потік і за можливість поділитися з Вами кусником душі”. 

18 грудня о 17.00 год., напередодні дня Святого Миколая, відбудеться відкриття виставки.

У програмі вечора:
зігріваюча душу атмосфера,
 - екскурсія експозицією,
 - зустріч старих і нових друзів
 - і келих холодного шампанського.

Виставка триватиме до 18 січня.
Вхід вільний!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення